LSV će se suprotstaviti fašizmu i teroru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 01. 10. 2011. | Komentara: 0

LSV će se suprotstaviti fašizmu i teroru

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine već dugi niz godina upozorava da je lustracija neophodna ako želimo da se nešto promeni.

Pošto je nije bilo i nije rasvetljen sav mrak devedesetih, došlo je do toga da se otrovi nacizma i klerofašizma prenesu i na nove generacije.

Nenad Čanak

Podaci o pripremi rušenja i paljenja Beograda planiranog za nedelju, ukazuju da je u pitanju organizovani kriminal koji će iznutra razoriti ne samo ustavni poredak, nego i državu u celini.

Šta još treba da se desi da se shvati da fašizam na velika vrata ulazi u naš svakodnevni život i da je samo pitanje dana kada će batinaši i ubice početi da kucaju na vrata svakoga ko im se suprotstavi?

Ovo nema veze ni sa ustavnim pravima skupa, niti sa parlamentarnom političkom borbom. Ovo je teror koji će u najskorije vreme, ako mu se ne stane na put ponovo početi da uzima ljudske živote, u sve većem i većem broju.

Kao i uvek do sada, LSV na to neće pristati i najoštrije će se suprotstaviti svakom fašizmu, bez obzira na maske koje bude stavljao.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook