LSV Novi Sad predao listu za lokalne izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 17. 03. 2012. | Komentara: 0

LSV Novi Sad predao listu za lokalne izbore

NOVI SAD - Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine – Novi Sad, naša kuća - Nenad Čanak“ večeras je druga po redu predala listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu.

LSV

Koaliciju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine i Srpski pokret obnove, a nosilac izborne liste je lider LSV Nenad Čanak.

Prva na listi je mr Aleksandra Jerkov, funkcionerka i narodna poslanica LSV koja je ujedno i kandidatkinja za gradonačelnicu Novog Sada.

- Očekujem da Novi Sad vode oni koji su ga vodili i u ovom mandatu, ali sa novom energijom, snagom i puno, puno hrabrije – poručila je Jerkova.

Ona je navela i da je prvi zadatak buduće gradonačelnice ili gradonačelnika privlačenje investicija, jer je otvaranje novih radnih mesta jedini ključ koji će omogućiti kvalitetniji život Novosađana u svim oblastima.

(BILSV, 17. 03. 2012)



Saopštenja | Ponedeljak, 09. 11. 2015. | Komentara: 0

Vratiti Vojvodini nadležnosti u oblasti nauke

NOVI SAD, 09. novembar - Iako su odlukama Ustavnog suda osporene nadležnosti AP Vojvodine u oblasti nauke, zahvaljujući preostalim pokrajinskim nadležnostima, Vojvodina je samo u proteklih godinu dana, osnovala Biosens institut koji predstavlja jedno od najvećih naučnih dostignuća u našoj zemlji. 
Saopštenja | Nedelja, 08. 11. 2015. | Komentara: 0

Država da se konačno obračuna sa fašistima

Novi Sad, 08. novembar - Sutra je 9. novembar, Međunarodni dan borbe protiv fašizma i antisemitizma. Naše društvo će i ovaj važan datum dočekati nesigurno u stav, da li je aktuelna vlast dovoljno odlučna u nameri da se suprotstavi ekstremnim pojavama i na primeru pokaže mladima da fašizmu, antisemitizmu i svakoj vrsti netrpeljivosti nema mesta u našoj zemlji.
Saopštenja | Subota, 07. 11. 2015. | Komentara: 0

Ko sme da ignoriše 100.000 potpisa?

Novi Sad, 07. novembar - Ligašice i ligaši danas su nastavili akciju LSV pronoseći stotine zastava AP Vojvodine  od Begeča do Kisača, od Čoke do Ruskog Sela, od Taraša do Lalića. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook