LSV osuđuje napad na Dejana Bagarića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 09. 06. 2019. | Komentara: 0

LSV osuđuje napad na Dejana Bagarića

Novi Sad, 09. jun 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najstrože osuđuje napad na Dejana Bagarića, studenta i aktivistu Demokratske stranke, koji se sinoć dogodio u Novom Sadu.

 LSV

Nepoznata lica napala su Bagarića nedaleko od studentskog restorana i nanela mu više udaraca, zbog kojih je zadržan u bolnici.

Tražimo od nadležnih organa hitnu reakciju, te pronalaženje i sankcionisanje počinilaca ovog napada.

Nasilje u našem društvo sve je izraženije. Nažalost, ovakvi napadi postaju svakodnevica.

LSV smatra da je to nedopustivo! Zahtevamo da država prestane da ćuti i počne da radi svoj posao!

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Saopštenja | Četvrtak, 09. 02. 2017. | Komentara: 0

Predsednik LSV se sastao sa ambasadorom Republike Slovenije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak sastao se danas u sedištu LSV u Novom Sadu sa ambasadorom Republike Slovenije, njegovom ekselencijom, Vladimirom Gašparičem.
Saopštenja | Četvrtak, 09. 02. 2017. | Komentara: 0

Bočar noćas ne sme pasti

Iako izbori za članove Saveta Mesne zajednice Bočar, selu sa manje od 1000 stanovnika, ne bi trebali da zanimaju širu javnost, pretenduju da postanu medijski i politički hit.
Ovo malo mesto u opštini Novi Bečej, jedno je od retkih u Srbiji u kome vladajuća Srpska napredna stranka ne uspeva u nekoliko navrata da izbori pobedu. Iako su nekoliko puta raspisivali izbore, što  redovne, što  vanredne, meštani su ostali nepokolebljivi i uporno odbijali da glasaju za njihove kandidate.
Saopštenja | Sreda, 08. 02. 2017. | Komentara: 0

Nemar države prema apotekama produbljuje probleme

Ni 400 dana od blokade računa pančevačke apoteke, Liga socijaldemokrata Vojvodine ne vidi rešenje koje je država predložila kako bi se situacija u ovoj oblasti popravila. Zbog toga apelujemo na Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, kao i Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo finansija da u što kraćem roku predlože model kojim bi se dugodošnji problemi državnih apoteka rešili i zaposlenima bilo omogućeno pravo za zarade i dostojanstven rad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook