LSV osuđuje telefonske smene u Libertatei

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 20. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV osuđuje telefonske smene u Libertatei

Novi Sad, 20. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najstrože osuđuje odluku Nacionalnog saveta Rumuna kojom su smenjeni članovi Upravnog odbora nedeljnika „Libertatea“.

LSV

Posebno je skandalozno to što su članovi Upravnog odbora smenjeni na telefonskoj sednici.

Nažalost, očito je na delu pokušaj pretvaranja „Libertatee“ u glasnik Srpske napredne stranke i tabloid na rumunskom jeziku.

LSV podržava opravdano nezadovoljstvo radnika ovog nedeljnika i poziva Ministarstvo lokalne samouprave i državne uprave da pod hitno reaguje i utvrdi nezakonost u postupanju odgovornih u Nacionalnom savetu Rumuna.

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Robert Kolar




Saopštenja | Utorak, 16. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

Liga socijaldemorkata Vojvodine snažno podržava najavljeni protest poljoprivrednika i zahteva od vlasti da prestanu pritisci i pretnje paorima koji su zabeleženi poslednjih dana. Batinaši u džipovima koji prete paorima samo su izraz slabosti i kukavičluka naprednjačke vlasti.
Saopštenja | Ponedeljak, 15. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Vozači i prevoznici, 26 maja uzmite slobodan dan za slobodnu Srbiju!

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve vozače autobusa, koje Aleksandar Vučić želi da angažuje za prevoz na miting u Beogradu 26. maja, da uzmu slobodan dan.
Saopštenja | Nedelja, 14. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Naprednjaci gluvi i slepi za probleme poljoprivrede

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava javnost da poslednjih nedelja situacija sa našom poljoprivredom eskalira. Mleko se prosipa jer ga prerađivači ne otkupljuju, mlečni proizvodi se nesmetano uvoze jer to nekom odgovara, cena žitarica je na minimumu, subvencije se ne isplaćuju, a prolećna setva kasni i skuplja je nego ikad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook