LSV osuđuje telefonske smene u Libertatei

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 20. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV osuđuje telefonske smene u Libertatei

Novi Sad, 20. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najstrože osuđuje odluku Nacionalnog saveta Rumuna kojom su smenjeni članovi Upravnog odbora nedeljnika „Libertatea“.

LSV

Posebno je skandalozno to što su članovi Upravnog odbora smenjeni na telefonskoj sednici.

Nažalost, očito je na delu pokušaj pretvaranja „Libertatee“ u glasnik Srpske napredne stranke i tabloid na rumunskom jeziku.

LSV podržava opravdano nezadovoljstvo radnika ovog nedeljnika i poziva Ministarstvo lokalne samouprave i državne uprave da pod hitno reaguje i utvrdi nezakonost u postupanju odgovornih u Nacionalnom savetu Rumuna.

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Robert Kolar




Saopštenja | Četvrtak, 26. 01. 2012. | Komentara: 1

Policija da privede sve poznate i registrovane izgrednike

NOVI SAD, 26. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od policije da preventivno privede sve poznate i registrovane izgrednike, huligane i ostale nasilnike pred sutrašnju rukometnu utakmicu Hrvatska-Srbija, koja se igra u Beogradu.
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 01. 2012. | Komentara: 1

I Srbija što pre da bude deo evropske porodice

NOVI SAD, 23. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita građanima Republike Hrvatske koji su na referendumu dali glas članstvu u Evropskoj uniji.
Saopštenja | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

Novi Sad, 12. decembra - Liga socijaldemokrata Vojvodine je jedina stranka u Srbiji koja se od svog osnivanja, 22 godine, bori za interese Vojvodine i bolji položaj Vojvođana i Vojvođanki. Zbog toga smo od kvazi patriota i centralističkih stranaka ugl

Novi Sad, 12. decembra - Liga socijaldemokrata Vojvodine je jedina stranka u Srbiji koja se od svog osnivanja, 22 godine, bori za interese Vojvodine i bolji položaj Vojvođana i Vojvođanki. Zbog toga smo od kvazi patriota i centralističkih stranaka uglavnom proglašavani za separatiste.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook