LSV podržava akciju - Stop medijskom mraku!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 28. 09. 2017. | Komentara: 0

LSV podržava akciju - Stop medijskom mraku!

Novi Sad, 28. septembar 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava akciju medijskih kuća, novinarki i novinara, drugih organizacija, pojedinki i pojedinaca „Stop medijskom mraku!“, kojom se skreće pažnja javnosti na teško stanje u nezavisnim medijima, stalne političke i ekonomske pritiske, kao i sve češće napade na novinare.

LSV

Iole zdravo, a kamoli demokratsko, razvijeno društvo je nezamislivo bez nezavisnih medija. A mi smo danas svedoci da je njih sve manje, da su novinari sve češće izloženi otvorenim pretnjama, uvredama i zastrašivanju, kao i da u Srbiji dominiraju tabloidi koji iz dana u dan gaze novinarski kodeks i vređaju ljudsko dostojanstvo.

Novinarskoj profesiji neophodno je obezbediti slobodu i uslove za nesmetan rad. I to mora biti zadatak svih nas.


mr Maja Sedlarević,
članica Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 0

Uskoro isplata avansa poljoprivrednicima

Novi Sad, 09. aprila - Isplata avansa za subvencionisanje poljoprivredne proizvodenje, u nakraćem roku,  mera je koja će pomoći da poljoprivredni proizvođači blagovremeno i efikasno završe prolećnu setvu, zaključeno je na današnjem sastanku zamenika predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodnog poslanika Bojana Kostreša i ministra poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Srbije Dušana Petrovića.
Saopštenja | Petak, 23. 03. 2012. | Komentara: 0

Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

NOVI SAD, 23. mart – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poslao je danas pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, u kojem ga je upoznao sa činjenicom da su prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu vandalizovane već devet puta.
Saopštenja | Četvrtak, 22. 03. 2012. | Komentara: 0

Čanak piše Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV Pančevo

NOVI SAD, 22. mart – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputiće zvanično pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV u Pančevu sa zahtevom za konkretne rezultate u istrazi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook