LSV ponovila rezultat u Zrenjaninu i Srbobranu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 17. 02. 2013. | Komentara: 0

LSV ponovila rezultat u Zrenjaninu i Srbobranu

ZRENJANIN/SRBOBRAN, 17. februar – Na dopunskim izborima za tri upražnjena mesta u Skupštini AP Vojvodine, koji su danas održani u tri izborne jedinice u Vojvodini, Liga socijaldemokrata Vojvodine je imala kandidate u Zrenjaninu i Srbobranu, dok u Apatinu nije imala kandidata.

LSV

Prema prvim i nepotpunim podacima LSV je ponovila svoj rezultat sa prošlih pokrajinskih izbora u tim mestima, s obzirom da su kandidati Lige trenutno na četvrtom u Zrenjaninu odnosno petom mestu u Srbobranu.

Prema podacima obrađenim do 21 sat, izlaznost u Zrenjaninu je bila 36 odsto, a mr Vojislav Matić, kandidat LSV nalazi se na četvrtom mestu, tik iza kandidata Socijalističke partije Srbije.  Drugoplasiran je kandidat Demokratske stranke, dok ubedljivo vodi kandidat Srpske napredne stranke.

U Srbobranu, takođe prema podacima obrađenim do 21 sat, izlaznost je bila
54, 2 odsto. Takođe ubedljivo vodi kandidat Srpske napredne stranke, za drugo mesto se bore kandidati Socijalističke partije Srbije i Demokratske stranke, dok je na petom trenutno kandidat LSV Aleksandar Jojkić.
 
Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Subota, 15. 06. 2024. | Komentara: 0

Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno ukidanje odluke Višeg suda u Beogradu kojim je odobreno izručenje beloruskog novinara i aktiviste Andreja Gnjota diktatorskom režimu u Minsku.

Saopštenja | Petak, 14. 06. 2024. | Komentara: 0

Konkretne reakcije i kazne za nasilje nad prosvetnim radnicima odmah, jer već je kasno

Oštro osuđujemo još dva nova u nizu napada na prosvetne radnike koji su se juče desili u beogradskoj osnovnoj školi i po povratku učenika sa rekreativne nastave. Ovoga puta to nije bio napad učenika, nego napad roditelja, koji na ovaj način daju učenicima za pravo da i oni nastave svoje napade.
Saopštenja | Utorak, 11. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvodina nije problem. Ona je rešenje!

Pozivam sve važne činioce našeg društva da najzad prihvate potrebu decentralizacije Srbije i istinu o tome šta je to autonomija Vojvodine. Važno je i zbog neophodne modernizacije našeg državnog sistema, koji bi morao da podrazumeva decentralizaciju, ali i zbog pojma autonomije Vojvodine koji svi centralistički i nacionalistički režimi zloupotrebljavaju decenijama unazad.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook