LSV pozvala sve svoje članove koji su učestvovali u vlasti u Novom Sadu da podnesu ostavke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV pozvala sve svoje članove koji su učestvovali u vlasti u Novom Sadu da podnesu ostavke

Novi Sad, 20. februar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozvala je danas sve svoje članove, kojima je bilo povereno obavljanje funkcija u lokalnoj vlasti u Novom Sadu, da podnesu ostavke organima koji su ih izabrali.

LSV

Rukovodatvo obnovljene LSV je još u novembru, posle XIII kongresa stranke, jasno stavilo do znanja da je došlo vreme da se koalicija sa SNS raskine. LSV i SNS ne dele isti sistem vrednosti i nikakva koalicija sa ovom partijom ne dolazi u obzir.

Građanima glavnog grada Vojvodine je potrebna snažna, dobro organizovana, moderna, proevropska, građanska i autonomaška stranka, a to je obnovljena Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook