LSV u Beloj Crkvi pristupila odbornica i celo članstvo Slobodne inicijative

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 18. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV u Beloj Crkvi pristupila odbornica i celo članstvo Slobodne inicijative

BELA CRKVA - Odbornica belocrkvanske Slobodne inicijative Dijana Ninić Milenković i kompletno članstvo ove organizacije juče je potpisalo pristupnicu Lige socijaldemokrata Vojvodine, saopštila je pokrajinska poslanica Sandra Ristić dodajući da je time odbornička grupa LSV u lokalnom parlamentu dobila još jednu odbornicu.

LSV

- Kako bi sve bilo jasno, LSV nije nikom uzela mandat zato što se odbornica Ninić Milenković za parlament kandidovala kao predstavnica građanske opcije. Na ovaj način se odbornička grupa LSV se sa 3 povećala na 4 odbornika. A sam čin je dokaz da je u ovom delu počelo udruživanje ljudi koji misle slobodno i svojom glavom želeći bolje za lokalnu samoupravu, ali i da se unapredi rad lokalnog parlamenta. Ovo ukrupnjavanje još pokazuje i da je LSV prepoznata kao snaga koja jedino nešto može da promeni u opštini Bela Crkva i koja može da parira predsedniku Skupštine opštine Marijanu Aleksiću i njegovoj samovolji - istakla je Ristić dodajući da će se ukrupnjavanje koje je počelo prepoznati na sledećim lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima.

(SzILSV, 18.07.2019)



Saopštenja | Subota, 20. 05. 2017. | Komentara: 0

Rudna renta 3%, a Novi Bečej propada

Liga socijaldemokrata Vojvodine začuđena je nebrigom Ministarstva za energetiku i rudarstvo za interese građana Srbije. Energetski sporazum sa Ruskom federacijom koji je za posledicu imao prodaju Naftne industrije Srbije pokazao se katastrofalnim, a najviše trpe građani.
Saopštenja | Subota, 20. 05. 2017. | Komentara: 0

Nedopustivo ukidanje stečenih prava nacionalnih manjina

Liga socijaldemokrata Vojvodine iznenađena je prvostepenom odlukom Višeg suda u Novom Sadu, kojom je odbačena molba Saveza mađarskih učenika Vojvodine da se omogući polaganje prijemnih ispita na maternjem jeziku za upis na fakultete Univerziteta u Novom Sadu.
Saopštenja | Petak, 19. 05. 2017. | Komentara: 0

Garantovati poštovanje ljudskih prava

Ustavom Republike Srbije, svim građanima i građankama su garantovana jednaka prava, zbog čega Liga socijaldemokrata Vojvodine insistira da nadležni organi preispitaju postupke pripadnika Komunalne policije grada Beograda. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook