LSV-Vojvođani: Goranu Vesiću se pričinjavaju dva mosta na Tamišu. Sramota je ko su ministri!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 13. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Goranu Vesiću se pričinjavaju dva mosta na Tamišu. Sramota je ko su ministri!

Novi Sad, 13. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da pod hitno promeni profesiju, jer mu ovaj ministarski posao nikako ne polazi za rukom.

LSV

Vesić je, po ko zna koji put, pokazao da nije dostajan funkcije koju obavlja.

U jučerašnjem nastupu na televiziji „Prva“, Vesić je na pitanje voditelja emisije o rekonstrukciji mosta na Tamišu kod Orlovata odgovorio da se ne radi o jednom, nego o dva mosta, te da će železnički ubrzo biti rekonstruisan, a na drumskom će rekonstrukcija početi najkasnije početkom naredne godine.

Vesić je voditelja čak i ispravljao i uveravao u svoju tvrdnju.

Građani Orlovata, Tomaševca i ostalih sela u ovom kraju Vojvodine ponovo su na svojoj koži osetili da vlasti ne interesuju njihovi problemi, a kamoli da ih rešavaju.

Vesićevo odsustvo bilo kakvog pojma o problemu tamiškog mosta bilo bi smešno da, zapravo, nije tužno i jasno prikazuje katastrofalne razmere nesposobnosti ljudi koji su danas u Srbiji na vlasti.

Aleksandar Rudić
Član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine- VOJVOĐANI



Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook