LSV-Vojvođani: Goranu Vesiću se pričinjavaju dva mosta na Tamišu. Sramota je ko su ministri!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 13. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Goranu Vesiću se pričinjavaju dva mosta na Tamišu. Sramota je ko su ministri!

Novi Sad, 13. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da pod hitno promeni profesiju, jer mu ovaj ministarski posao nikako ne polazi za rukom.

LSV

Vesić je, po ko zna koji put, pokazao da nije dostajan funkcije koju obavlja.

U jučerašnjem nastupu na televiziji „Prva“, Vesić je na pitanje voditelja emisije o rekonstrukciji mosta na Tamišu kod Orlovata odgovorio da se ne radi o jednom, nego o dva mosta, te da će železnički ubrzo biti rekonstruisan, a na drumskom će rekonstrukcija početi najkasnije početkom naredne godine.

Vesić je voditelja čak i ispravljao i uveravao u svoju tvrdnju.

Građani Orlovata, Tomaševca i ostalih sela u ovom kraju Vojvodine ponovo su na svojoj koži osetili da vlasti ne interesuju njihovi problemi, a kamoli da ih rešavaju.

Vesićevo odsustvo bilo kakvog pojma o problemu tamiškog mosta bilo bi smešno da, zapravo, nije tužno i jasno prikazuje katastrofalne razmere nesposobnosti ljudi koji su danas u Srbiji na vlasti.

Aleksandar Rudić
Član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine- VOJVOĐANISaopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook