LSV-VOJVOĐANI: Odbranićemo Vojvodinu od napada Šešeljevaca. Predstoji nam borba za decentralizovanu Srbiju i u njoj snažnu Vojvodinu!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 30. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Odbranićemo Vojvodinu od napada Šešeljevaca. Predstoji nam borba za decentralizovanu Srbiju i u njoj snažnu Vojvodinu!

Novi Sad, 30. avgust 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poručuje Šešeljevim sledbenicima koji bi da ukidaju zastavu Autonomne Pokrajine Vojvodine, da će, kao i uvek kada su napadali Vojvodinu, ostati kratkih rukava i da će doživeti novi poraz.

LSV

Šešelj i njegovi sledbenici nikada nisu doneli ništa dobro građanima Vojvodine, tako da je borba protiv njihovih zlih i naopakih političkih ideja zadatak svakog dobronamernog građanina.

Zastavu Autonomne Pokrajine Vojvodine ćemo odbraniti od ovih neodgovornih politikanata, ali predstoji nam mnogo teži zadatatak.

Borba za decentralizovanu Srbiju u kojoj je položaj Vojvodine mnogo bolji i u kojoj će ona moći na uspešniji način sa rešava problem ispravne pijaće vode, slabe pošumljenosti, zagađenja vazduha, odlaska mladih, praznih sela, niskih subvenzija za paore, malih zarada zaposlenih, loše saobraćajne infrastukture.

Saša Šućurović
predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine



Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook