LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 16. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

Novi Sad, 16. maj 2023 - Liga socijaldemorkata Vojvodine snažno podržava najavljeni protest poljoprivrednika i zahteva od vlasti da prestanu pritisci i pretnje paorima koji su zabeleženi poslednjih dana. Batinaši u džipovima koji prete paorima samo su izraz slabosti i kukavičluka naprednjačke vlasti.

LSV

SNS poručujemo da je krajnje vreme da se zaustavi jer je na građane koji šetaju protiv nasilja poslao autobuse, dok je na naše paore koji hrane Srbiju poslala džipove.

Vlada već godinama vodi katastrofalnu agrarnu politiku. Otkupna cena poljoprivrednih proizvoda je veoma niska, subvencije su i deset puta niže nego u zemljama regiona koje su članice Evropske unije.

Sa druge strane, cena dizel goriva je viša nego u regionu.

Kabinet Ane Brnabić je gluv i slep na probleme poljoprivrednika i njima nije ostalo ništa nego da izađu na ulice i iskažu protest.

Građani Srbije će im pružiti punu podršku.

Aleksandar Marton
Portparol
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.
Saopštenja | Sreda, 28. 02. 2024. | Komentara: 0

Da Vojvodini vratimo stari sjaj, a njenim građanima dostojanstven i dobar život

Autonomna Pokrajina Vojvodina danas obeležava 50 godina od proglašenja njenog prvog Ustava, koji joj je garantovao veoma visok stepen autonomije.
Saopštenja | Utorak, 27. 02. 2024. | Komentara: 0

Napad na grb i zastavu Vojvodine napad su na samu autonomiju Vojvodine

Pre 20 godina, odlukom njene Skupštine, Autonomna Pokrajina Vojvodina dobila je svoje simbole. Zastavu i grb.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook