LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 16. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

Novi Sad, 16. maj 2023 - Liga socijaldemorkata Vojvodine snažno podržava najavljeni protest poljoprivrednika i zahteva od vlasti da prestanu pritisci i pretnje paorima koji su zabeleženi poslednjih dana. Batinaši u džipovima koji prete paorima samo su izraz slabosti i kukavičluka naprednjačke vlasti.

LSV

SNS poručujemo da je krajnje vreme da se zaustavi jer je na građane koji šetaju protiv nasilja poslao autobuse, dok je na naše paore koji hrane Srbiju poslala džipove.

Vlada već godinama vodi katastrofalnu agrarnu politiku. Otkupna cena poljoprivrednih proizvoda je veoma niska, subvencije su i deset puta niže nego u zemljama regiona koje su članice Evropske unije.

Sa druge strane, cena dizel goriva je viša nego u regionu.

Kabinet Ane Brnabić je gluv i slep na probleme poljoprivrednika i njima nije ostalo ništa nego da izađu na ulice i iskažu protest.

Građani Srbije će im pružiti punu podršku.

Aleksandar Marton
Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook