LSV: Poručujemo Milici, Bošku, Milošu i sličnima da se okanu Vojvodine i ne brane je kao što su branili Kosovo

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Subota, 22. 04. 2023. | Komentara: 0

LSV: Poručujemo Milici, Bošku, Milošu i sličnima da se okanu Vojvodine i ne brane je kao što su branili Kosovo

Novi Sad, 22. april 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje ekstremnim desničarima, koji su za danas najavili miting na kom bi da štite Vojvodinu od Vojvođana, da ni ne pomišljaju da brane Vojvodinu kao što su branili Kosovo ili neke druge krajeve bivše Jugoslavije.

LSV

Gde su takvi branili Srbe, tamo Srba više nema.

Politika „dobrovoljnih davalaca tuđe krvi“ oterala je Kosovo iz Srbije, a sada im treba Vojvodina za njihova zapevanja.

Vojvodina nije i ne sme biti poligon za lečenje desničarskih frustracija zbog izgubljenog Kosova.

Nećemo vam dozvoliti da proizvedete nemir u Vojvodini. Ekstremni desničari jedino što znaju jeste da pale vatru, a posle ih slabo interesuje da li je od te vatre neko stradao.

Politika koja će i danas biti prisutna na ulicama Novog Sada u smrt je odvela desetine hiljada ljudi, uništila milione života, a državu pretvorila u prah i pepeo.

Pozivamo  Novosađanke i Novosađane da iskoriste današnji dan na mnogo mudriji način od šetnje za politiku koja zagovara ideologiju „krvi i tla“.

Vojvođani ne znaju da mrze!

Vojvodina je NAŠA kuća!

Dalje ruke od Vojvodine!

Maja Mrnuštik
članica Glavnog odbora 
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Sreda, 27. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vlast pod hitno da saopšti ko stoji iza terorističkog napada u selu Banjska

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani osuđuje teroristički napad koji se dogodio u selu Banjska na Kosovu i poziva državne organe da u najhitnijem mogućem roku javnost upoznaju sa svim detaljima ovog zločinačkog čina.
Saopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.
Saopštenja | Petak, 15. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pare sa pokrajinskog i lokalnog nivoa sele se u republički budžet. Tu praksu ćemo prekinuti posle demokratizacije i odlaska ove vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće kod novog, demokratskog saziva Narodne skupštine Republike Srbije izmenu Zakona o bezbednosti u saobraćaju i izmeniti odredbu koja kaže da sva sredstva od novčanih kaznih u saobraćaju odlaze u republički budžet.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook