Naći odgovorne za greške sa računima za gas i struju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 18. 01. 2014. | Komentara: 0

Naći odgovorne za greške sa računima za gas i struju

NOVI SAD, 18. januar - Da Vojvodina i dalje upravlja svojim Naftagasom, ne bi se dogodilo da građani bez obrazloženja dobiju veće račune za decembar i da im se domaći, vojvođanski gas naplaćuje po ceni ruskog.

LSV

Iako je i tada bilo praznika, dok je Elektrovojvodina pedeset godina naplaćivala utrošenu električnu energiju, nije se dogodilo da  domaćinstva listom dobiju dvadesetak odsto veće račune za struju u decembru.
 
Zato se hitno mora utvrditi da li je moguće da je baš ove godine potrošnja struje odjednom toliko porasla u decembru, ili je neko u Beogradu procenio da EPS-u toliko treba da podmiri neke gubitke.

Takođe, neophodno je utvrditi ko su oni koji su lično odgovorni za ove greške, ali i kako će građani biti obeštećeni.

Uz sva poskupljenja koja su nas zadesila od početka godine, ove „greške“ sa naplatom gasa i struje su više nego ozbiljan udarac na džepove građanki i građana, a pogotovo Vojvođana koji su poznati kao redovne platiše računa.


Dragan Andrić
poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Narodnoj skupštini Republike Srbije



Saopštenja | Ponedeljak, 20. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani traže podelu prihoda Vojvodine na ravne časti

Programom „Na ravne časti“ Vojvođani će se na pokrajinskim izborima boriti da se novac koji uplate u republički budžet pošteno podeli - trećina državi, trećina Vojvodini i trećina gradovima i opštinama.
Saopštenja | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani formirali tim pravnika za odbranu poljoprivrednika

Predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš ovog se petka sastao sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja iz Vojvodine, koji su od početka protekle nedelje nastavili proteste širom Vojvodine nakon što od maja njihovi ključni zahtevi koje su uputili Vladi Republike Srbije nisu odobreni, niti su otvoreni kanali za pregovore o rešavanju problema. 
Saopštenja | Subota, 18. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju inicijativu I ti se pitaš

Vojvođani LSV pozdravljaju inicijativu srednjoškolaca okupljenih oko udruženja „I mi se pitamo“, jer smatraju da je potrebna jaka mobilizacija mladih sa ciljem promena u državi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook