Naći odgovorne za greške sa računima za gas i struju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 18. 01. 2014. | Komentara: 0

Naći odgovorne za greške sa računima za gas i struju

NOVI SAD, 18. januar - Da Vojvodina i dalje upravlja svojim Naftagasom, ne bi se dogodilo da građani bez obrazloženja dobiju veće račune za decembar i da im se domaći, vojvođanski gas naplaćuje po ceni ruskog.

LSV

Iako je i tada bilo praznika, dok je Elektrovojvodina pedeset godina naplaćivala utrošenu električnu energiju, nije se dogodilo da  domaćinstva listom dobiju dvadesetak odsto veće račune za struju u decembru.
 
Zato se hitno mora utvrditi da li je moguće da je baš ove godine potrošnja struje odjednom toliko porasla u decembru, ili je neko u Beogradu procenio da EPS-u toliko treba da podmiri neke gubitke.

Takođe, neophodno je utvrditi ko su oni koji su lično odgovorni za ove greške, ali i kako će građani biti obeštećeni.

Uz sva poskupljenja koja su nas zadesila od početka godine, ove „greške“ sa naplatom gasa i struje su više nego ozbiljan udarac na džepove građanki i građana, a pogotovo Vojvođana koji su poznati kao redovne platiše računa.


Dragan Andrić
poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Narodnoj skupštini Republike Srbije



Saopštenja | Nedelja, 12. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani LSV uz ProGlas!

Vojvođani su danas snažno uz ProGlas! Vojvodina je sinonim za slobodu, različitost, kulturu i evropsku Srbiju. Pozivamo sve Vojvođane da se pridruže ProGlasu, da prate njegove inicijatore u pozivu svojim rođacima, komšijama i prijateljima da iskoriste svoj glas za promene. U tim promenama, glas Vojvodine se mora čuti.
Saopštenja | Četvrtak, 09. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš poručio ministru Vesiću: Dosta lažnih obećanja!

Najava ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića o rekonstrukciji železničkih pruga u Vojvodini, koje će početi da se grade „već“ sledeće godine, Vojvođane koji žive tamo i koji su navikli na pusta obećanja vladajuće stranke, posebno uoči izbora, ostavila je, u najmanju ruku, ravnodušnima.
Saopštenja | Sreda, 08. 11. 2023. | Komentara: 0

Bojan Kostreš: Vojvođani na pokrajinske izbore izlaze samostalno jer glas Vojvodine mora da se čuje

Predsednik Vojvođana LSV istakao je da će se boriti za decentralizaciju, jaku poljoprivredu i očuvanje vojvođanskog načina života, te pozvao sve Vojvođane na izlazak na izbore 17. decembra



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook