Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 23. 03. 2012. | Komentara: 0

Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

NOVI SAD, 23. mart – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poslao je danas pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, u kojem ga je upoznao sa činjenicom da su prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu vandalizovane već devet puta.

LSV

Čanak je u svom pismu naveo da se poslednji napad dogodio u noći između 21. i 22. marta, kada je u prostorije GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu provaljeno, a prestupnici su tom prilikom pregledali stranačku dokumentaciju. Dodao je da  iz stranke ništa nije odneto, što, prema njegovom tumačenju, svedoči o tome da provalnici nisu bili obični kradljivci.

- Isto tako, sigurno znate da nijedan od ovih događaja nikada nije rasvetljen, da počinoci nikada nisu otkriveni, što, verovatno, ohrabruje izgrednike da čine nova krivična dela, naveo je lider LSV dodajući da je policija nakon svakog napada uredno obaveštavana o tim  događajima.

- Molim Vas da svojim ličnim zalaganjem pomognete da ova krivična dela dobiju epilog, da počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde, zaključio je Čanak u svom pismu ministru policije.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook