Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 23. 03. 2012. | Komentara: 0

Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

NOVI SAD, 23. mart – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poslao je danas pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, u kojem ga je upoznao sa činjenicom da su prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu vandalizovane već devet puta.

LSV

Čanak je u svom pismu naveo da se poslednji napad dogodio u noći između 21. i 22. marta, kada je u prostorije GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu provaljeno, a prestupnici su tom prilikom pregledali stranačku dokumentaciju. Dodao je da  iz stranke ništa nije odneto, što, prema njegovom tumačenju, svedoči o tome da provalnici nisu bili obični kradljivci.

- Isto tako, sigurno znate da nijedan od ovih događaja nikada nije rasvetljen, da počinoci nikada nisu otkriveni, što, verovatno, ohrabruje izgrednike da čine nova krivična dela, naveo je lider LSV dodajući da je policija nakon svakog napada uredno obaveštavana o tim  događajima.

- Molim Vas da svojim ličnim zalaganjem pomognete da ova krivična dela dobiju epilog, da počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde, zaključio je Čanak u svom pismu ministru policije.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: 2. juna izađi i glasaj za POBEDU!

Drugog juna nam predstoje lokalni izbori. Važno je da na njih izađemo jer su oni velika šansa da oslabimo, a u mnogim mestima i pobedimo korumpirani naprednjački režim.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš imenovao Aleksandra Olenika za člana Predsedništva LSV - VOJVOĐANI

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš imenovao je Aleksandra Olenika za novog člana Predsedništva stranke.
Saopštenja | Četvrtak, 16. 05. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržava štrajk prosvetnih radnika

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI ponovo zahteva od Vlade Srbije da se pod hitno pristupi izmenama zakonskog okvira, kako bi se garantovala potpuna bezbednost prosvetnih radnika.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook