Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 23. 03. 2012. | Komentara: 0

Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

NOVI SAD, 23. mart – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poslao je danas pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, u kojem ga je upoznao sa činjenicom da su prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu vandalizovane već devet puta.

LSV

Čanak je u svom pismu naveo da se poslednji napad dogodio u noći između 21. i 22. marta, kada je u prostorije GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu provaljeno, a prestupnici su tom prilikom pregledali stranačku dokumentaciju. Dodao je da  iz stranke ništa nije odneto, što, prema njegovom tumačenju, svedoči o tome da provalnici nisu bili obični kradljivci.

- Isto tako, sigurno znate da nijedan od ovih događaja nikada nije rasvetljen, da počinoci nikada nisu otkriveni, što, verovatno, ohrabruje izgrednike da čine nova krivična dela, naveo je lider LSV dodajući da je policija nakon svakog napada uredno obaveštavana o tim  događajima.

- Molim Vas da svojim ličnim zalaganjem pomognete da ova krivična dela dobiju epilog, da počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde, zaključio je Čanak u svom pismu ministru policije.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.
Saopštenja | Petak, 15. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pare sa pokrajinskog i lokalnog nivoa sele se u republički budžet. Tu praksu ćemo prekinuti posle demokratizacije i odlaska ove vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće kod novog, demokratskog saziva Narodne skupštine Republike Srbije izmenu Zakona o bezbednosti u saobraćaju i izmeniti odredbu koja kaže da sva sredstva od novčanih kaznih u saobraćaju odlaze u republički budžet.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV-VOJVOĐANI): Objaviti imena napadača na Predraga Voštinića

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI snažno osuđuje jučerašnji napad na Predraga Voštinića iz kraljevačkog Lokalnog fronta.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook