Nenadu Čanku poručeno da će uskoro biti mrtav

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 23. 12. 2012. | Komentara: 0

Nenadu Čanku poručeno da će uskoro biti mrtav

NOVI SAD, 23. decembar - Predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku je putem društvene mreže Fejsbuk ponovo upućena pretnja smrću.

LSV

O tome je ponovo obaveštena i policija.

Otvorene pretnje i najgrublje uvrede na račun Nenada Čanka na društvenim mrežama su odavno postale svakodnevica, jednako kao što su to i grafiti, skandiranja i druge pretnje. Na Fejsbuku postoje čak i grupe i stranice posvećene pretnjama i vređanju Nenada Čanka.

Ovog puta, anonimni pisac, ili više njih, uz pogrde koje su se nedavno mogle pročitati u štampi poslao je ličnu poruku na fan stranici Nenada Čanka u kojoj predsedniku LSV poručuje da će uskoro biti mrtav.

Podsetimo, zbog dugogodišnjih pretnji po bezbednost i uznemiravanja, Nenad Čanak je pre više od dve godine zatražio policijsko obezbeđenje, ali je njegov zahtev odbijen.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Četvrtak, 20. 06. 2024. | Komentara: 0

Zar u Vojvodini ili Nišu nema porodica kojima je potrebna pomoć?

Vest da je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju opredelilo 10 miliona dinara za tri projekta lokalnih samouprava iz Republike Srpske samo je još jedan u nizu primera izostanka bilo kakve strategije za rešavanje demografskih problema u Srbiji.
Saopštenja | Sreda, 19. 06. 2024. | Komentara: 0

Orden dodeljen vladiki Kačavendi je šamar za sve građane Srbije i BiH

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija da, u skladu sa unutrašnjim propisima crkve, poništi odluku o dodeli ordena penzionisanom vladiki Kačavendi. 
Saopštenja | Subota, 15. 06. 2024. | Komentara: 0

Obustavite proces izručenja Andreja Gnjota

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno ukidanje odluke Višeg suda u Beogradu kojim je odobreno izručenje beloruskog novinara i aktiviste Andreja Gnjota diktatorskom režimu u Minsku.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook