Nenadu Čanku poručeno da će uskoro biti mrtav

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 23. 12. 2012. | Komentara: 0

Nenadu Čanku poručeno da će uskoro biti mrtav

NOVI SAD, 23. decembar - Predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku je putem društvene mreže Fejsbuk ponovo upućena pretnja smrću.

LSV

O tome je ponovo obaveštena i policija.

Otvorene pretnje i najgrublje uvrede na račun Nenada Čanka na društvenim mrežama su odavno postale svakodnevica, jednako kao što su to i grafiti, skandiranja i druge pretnje. Na Fejsbuku postoje čak i grupe i stranice posvećene pretnjama i vređanju Nenada Čanka.

Ovog puta, anonimni pisac, ili više njih, uz pogrde koje su se nedavno mogle pročitati u štampi poslao je ličnu poruku na fan stranici Nenada Čanka u kojoj predsedniku LSV poručuje da će uskoro biti mrtav.

Podsetimo, zbog dugogodišnjih pretnji po bezbednost i uznemiravanja, Nenad Čanak je pre više od dve godine zatražio policijsko obezbeđenje, ali je njegov zahtev odbijen.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 24. 06. 2016. | Komentara: 0

Hitno utvrditi ko je pratio novinarku VOICE

NOVI SAD, 24. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje hitnu reakciju nadležnih državnih organa u vezi sa slučajem praćenja novinarke redakcije Vojvodjanskog instraživačkog-analitičkog centra (VOICE) Maje Živanović.

Saopštenja | Petak, 24. 06. 2016. | Komentara: 0

Nastaviti put Srbije u EU

Novi Sad, 24. jun - Odluka Velike Britanije da napusti EU veliki je udarac ne samo Evropskoj uniji, nego i udarac koji izaziva i tek će izazivati potrese širom sveta. Tim potresima se nacionalističke i konzervativne snage uveliko raduju. 
Saopštenja | Četvrtak, 23. 06. 2016. | Komentara: 0

Najava ukidanja VANUK je ponižavanje Vojvodine


NOVI SAD, 23. jun - Najava predstavnika nove pokrajinske administracije na čelu sa Igorom Mirovićem i funkcionera Srpske napredne stranke da Vojvođansku akademiju nauka, umetnosti i kulture treba ukinuti, najava je velikog poniženja Vojvodine. Ako se po jutru dan poznaje, sledi crna stranica u istoriji autonomije Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook