Nenadu Čanku poručeno da će uskoro biti mrtav

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 23. 12. 2012. | Komentara: 0

Nenadu Čanku poručeno da će uskoro biti mrtav

NOVI SAD, 23. decembar - Predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku je putem društvene mreže Fejsbuk ponovo upućena pretnja smrću.

LSV

O tome je ponovo obaveštena i policija.

Otvorene pretnje i najgrublje uvrede na račun Nenada Čanka na društvenim mrežama su odavno postale svakodnevica, jednako kao što su to i grafiti, skandiranja i druge pretnje. Na Fejsbuku postoje čak i grupe i stranice posvećene pretnjama i vređanju Nenada Čanka.

Ovog puta, anonimni pisac, ili više njih, uz pogrde koje su se nedavno mogle pročitati u štampi poslao je ličnu poruku na fan stranici Nenada Čanka u kojoj predsedniku LSV poručuje da će uskoro biti mrtav.

Podsetimo, zbog dugogodišnjih pretnji po bezbednost i uznemiravanja, Nenad Čanak je pre više od dve godine zatražio policijsko obezbeđenje, ali je njegov zahtev odbijen.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 06. 03. 2014. | Komentara: 0

LDP se vojvođanske policije setio u kampanji

NOVI SAD, 6. mart - Iako je u svojoj karijeri Nenad Milić bio i šef kabineta premijera Zorana Đinđića i zamenik ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije, nije se istakao zahtevom za decentralizaciju MUP-a.
Saopštenja | Ponedeljak, 03. 03. 2014. | Komentara: 0

Predizborno autonomašenje LDP prelazi meru političke kulture

NOVI SAD, 03. mart - Zapaljive poruke funkcionera LDP Dušana Mijića poput jučerašnje da Skupština AP Vojvodine treba da donese Ustav, predstavljaju ništa drugo do predizborno autonomašenje kakvom je njegova stranka sklona pred izbore kada ima problem sa cenzusom.
Saopštenja | Sreda, 12. 02. 2014. | Komentara: 0

Dačić kriv za loše stanje bezbednosti

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da je premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić krivac za loše stanje bezbednosni u Novom Sadu, ali i u drugim gradovima Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook