Nenadu Čanku poručeno da će uskoro biti mrtav

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 23. 12. 2012. | Komentara: 0

Nenadu Čanku poručeno da će uskoro biti mrtav

NOVI SAD, 23. decembar - Predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku je putem društvene mreže Fejsbuk ponovo upućena pretnja smrću.

LSV

O tome je ponovo obaveštena i policija.

Otvorene pretnje i najgrublje uvrede na račun Nenada Čanka na društvenim mrežama su odavno postale svakodnevica, jednako kao što su to i grafiti, skandiranja i druge pretnje. Na Fejsbuku postoje čak i grupe i stranice posvećene pretnjama i vređanju Nenada Čanka.

Ovog puta, anonimni pisac, ili više njih, uz pogrde koje su se nedavno mogle pročitati u štampi poslao je ličnu poruku na fan stranici Nenada Čanka u kojoj predsedniku LSV poručuje da će uskoro biti mrtav.

Podsetimo, zbog dugogodišnjih pretnji po bezbednost i uznemiravanja, Nenad Čanak je pre više od dve godine zatražio policijsko obezbeđenje, ali je njegov zahtev odbijen.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 10. 07. 2013. | Komentara: 0

Potrebne hitne mere u Novom Sadu

NOVI SAD, 10. jul - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od ministra policije Ivice Dačića da preduzme hitne mere i garantuje bezbednost građanima Novog Sada i njihovoj deci. Ukoliko hitno ne preduzme takve mere, nećemo videti razlog zbog kojeg bi ostao na funkciji ministra policije.
Saopštenja | Petak, 28. 06. 2013. | Komentara: 0

LSV pozdravlja odluku Evropskog saveta o otvaranju pregovora

NOVI SAD, 28. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja vest o odluci Evropskog saveta da sa Srbijom otvori pregovore o članstvu u Evropskoj uniji.
Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2013. | Komentara: 0

Ljušić i Obradović da podnesu ostavke iz moralnih razloga

NOVI SAD, 23. jun - Afera sa prodajom testova iz matematike za malu maturu na ulici, ne sme biti završena tako što će odgovarati jedino radnica koja ih je iznela iz štamparije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook