Novac koji se u Vojvodini zaradi, tu i da ostane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 12. 04. 2013. | Komentara: 0

Novac koji se u Vojvodini zaradi, tu i da ostane

NOVI SAD, 12. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine godinama jasno poručuje da sve što želi Vojvodini želi i drugim delovima i budućim regionima Srbije. Zato, pozivamo  sve građane koji su danas stigli iz raznih krajeva Srbije, da primene znanja koja su stekli i založe se za decentralizaciju Srbije.

LSV

U proteklih nekoliko dana, a naročito danas, državni i partijski zvaničnici su govorili o pljački od strane čelnih ljudi vojvođanske administracije. Ako postoje kriminalci u Vladi Vojvodine, neka ih policija odmah pohapsi. Ako ne postoje, pozivamo Vladu Republike Srbije i sve nadležne da zaustave obamnjivanje javnosti i urušavanje vojvođanskih institucija.

LSV će se i dalje boriti za zakonodavnu, sudsku, izvršnu vlast, pravo na imovinu i prihode Vojvodine.

Borićemo se za promenu Ustava i za to da novac koji se u Vojvodini zaradi tu i ostane.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook