Novi napad na prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 12. 01. 2013. | Komentara: 0

Novi napad na prostorije LSV

NOVI SAD, 12. januar - Noćas oko tri sata posle ponoći nepoznati počinioci su ciglom razbili staklo na ulazu u zgradu u kojoj je sedište Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine i Gradskog odbora LSV Novi Sad.

LSVPolicija je obaveštena i izašla je na lice mesta.

Pored ovog, samo u prethodne tri godine zabeleženo je još 23 nasrtaja na prostorije LSV u Pančevu, Novom Sadu, Vršcu, Čoki, Beočinu, Sremskim Karlovcima, Baču i Rumi.

Policija je svaki put  redovno obaveštena. Počinioci su pronađeni jedino u Sremskim Karlovcima gde su rasvetljena dva od tri nasrtaja na prostorije LSV.

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo, kao i svaki put do sada, poziva nadležne državne organe da pronađu i kazne počinioce, da pokažu da nasilje ne može biti metod političke borbe i da država garantuje bezbednost svim svojim građanima bez obzira na njihovu političku pripadnost.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 15. 07. 2011. | Komentara: 0

Večeras 1000 vojvođanskih zastava u Subotici

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine obeležila je sinoć 21. rođendan širom Vojvodine. Tim povodom sjajne žurke organizovane su u Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici...
Saopštenja | Sreda, 06. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš počinje konsultacije

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu nacrta Zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš počinje danas konsultacije sa predstavnicima stranaka vladajuće koalicije sa ciljem da se otkloni nastali zastoj u radu te grupe, pišu Novosti.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 07. 2011. | Komentara: 0

"Nedelja socijaldemokratije"

BOLJEVCI - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević gostovala je trećeg dana kampa "Nedelja socijaldemokratije" koju organizuje Centar za studije socijalne demokratije, uz podršku Friedrich Ebert fondacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook