Novi napad na prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 12. 01. 2013. | Komentara: 0

Novi napad na prostorije LSV

NOVI SAD, 12. januar - Noćas oko tri sata posle ponoći nepoznati počinioci su ciglom razbili staklo na ulazu u zgradu u kojoj je sedište Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine i Gradskog odbora LSV Novi Sad.

LSVPolicija je obaveštena i izašla je na lice mesta.

Pored ovog, samo u prethodne tri godine zabeleženo je još 23 nasrtaja na prostorije LSV u Pančevu, Novom Sadu, Vršcu, Čoki, Beočinu, Sremskim Karlovcima, Baču i Rumi.

Policija je svaki put  redovno obaveštena. Počinioci su pronađeni jedino u Sremskim Karlovcima gde su rasvetljena dva od tri nasrtaja na prostorije LSV.

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo, kao i svaki put do sada, poziva nadležne državne organe da pronađu i kazne počinioce, da pokažu da nasilje ne može biti metod političke borbe i da država garantuje bezbednost svim svojim građanima bez obzira na njihovu političku pripadnost.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 21. 02. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina je naša kuća - očuvaćemo vojvođanski način života

Dan maternjeg jezika prilika je da se naglasi potreba afirmisanja višejezičnosti u Vojvodini.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook