Novi Sad zaslužuje da bude evropska prestonica kulture

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 19. 10. 2012. | Komentara: 0

Novi Sad zaslužuje da bude evropska prestonica kulture

NOVI SAD, 19. oktobar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva upodobljenu vlast u Novom Sadu da jasno kaže zašto se propuštaju šanse za lobiranje da Novi Sad bude evropska prestonica kulture 2020. godine, ili se od te kandidature odustalo.

LSVBilo da se radi o nameri ili nesposobnosti, neko za to mora da snosi odgovornost, jer se na taj način krše odluke i Gradskog veća i Skupštine grada Novog Sada iz 2011. godine.

Posle smene čoveka zbog latinične table, oni koji naš grad nazivaju Srpskom Atinom i Uspavanom lepoticom, nanose mu još jednu ljagu.

Novosađani kao stanovnici glavnog grada jedne evropske regije, moraju imati pravo da Evropi pokažu kulturna bogatstva svog grada. I, što je najvažnije, Novi Sad zaslužuje da bude evropska prestonica kulture.

Niko nema pravo da im tu šansu oduzme, bilo da je reč o nemaru, ili neznanju.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Saopštenja | Nedelja, 19. 05. 2013. | Komentara: 0

Kurir plasira laži kako bi diskreditovao Čanka

NOVI SAD, 19. maj – Kampanja koju protiv Nenada Čanka sprovodi dnevni list Kurir pokazuje nameru tog lista da ga po svaku cenu diskredituje, kao političara i lidera jedne parlamentarne stranke.
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 05. 2013. | Komentara: 0

Otvoreno pismo Savetu za štampu

NOVI SAD, 13. maj – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak podneo je danas žalbu Savetu za štampu povodom pisanja "Kurira". U nastavku možete pročitati kompletan tekst otvorenog pisma:
Saopštenja | Petak, 10. 05. 2013. | Komentara: 0

Državni vrh nema pravo da ćuti

NOVI SAD, 10. maj – Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva odlučnu reakciju državnog vrha i nadležnih državnih organa na još jednu sramotu ove zemlje pred sobom i pred svetom i na pretnje koje su im upućene na današnjem mitingu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook