Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Novi Sad, 29. mart 2024 - Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

LSV

Jeste li svesni šta radite? Jeste li svesni da grupa mladih, nacionalizmom zavedenih i mržnjom zadojenih ljudi, blokira rad jednog fakulteta? Jeste li svesni da se unutar Filozofskog fakulteta nalazi grupa uglednih profesora koja se zatvorila da bi ga sačuvala od mogućeg napada huligana? Jeste li svesni da podržavate ekstremno desničarske huligane i indoktrinisane mladiće u majicama ubica i ratnih zločinaca nasuprot profesorima koji pokušavaju da sačuvaju svoj fakultet, svoje akademsko dostojanstvo i svoje studente? Šta radite to, do čega nas to vodite? Jeste li svesni opasnosti koju izazivate? 

Pozivam vas da pod hitno reagujete i oslobodite fakultet od huliganske opsade i pokažete odgovornost, a pogotovo da zaštitite odvažne profesore koji se žrtvuju da sačuvaju integritet i fakultet u državi koju dovodite do ivice eksplozije.

Bojan Kostreš
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANISaopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Istorijski revizionizam je opasan za budućnost regiona

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI smatra da je nazivati ustaše i domobrane NDH „hrvatskom vojskom“, kako su to učinili HRT i ministar Vlade RH povodom komemoracije u Blajburgu u maju 2024. godine, opasni istorijski revizionizam i poistovećivanje Hrvata i Hrvatske sa zločinima NDH. 

Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: 2. juna izađi i glasaj za POBEDU!

Drugog juna nam predstoje lokalni izbori. Važno je da na njih izađemo jer su oni velika šansa da oslabimo, a u mnogim mestima i pobedimo korumpirani naprednjački režim.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš imenovao Aleksandra Olenika za člana Predsedništva LSV - VOJVOĐANI

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš imenovao je Aleksandra Olenika za novog člana Predsedništva stranke.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook