Osuda pretnji Čedomiru Jovanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 26. 11. 2011. | Komentara: 0

Osuda pretnji Čedomiru Jovanoviću

LSVNOVI SAD, 26. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Liberalno demokratske partije Čedomiru Jovanoviću.

Teroristi, fašisti i huligani su u svojoj bezobzirnosti i nasilništvu otišli toliko daleko da više ne prete samo političarima nego i njihovim porodicama, suprugama i deci.

Krajnje je vreme da država najozbiljnije shvati takve pretnje i da što pre istera njihove vinovnike pred lice zakona i pokaže da se nasilje neće tolerisati.

Ujedno, očekujemo i da svi nosioci pravosudnih funkcija koji su pokazali nedovoljno odlučnosti za obračun sa teroristima, fašistima i huliganima, obrate pažnju na vesti o učestalim i sve užasnijim pretnjama, ne samo po bezbednost političara, nego i svih građanki i građana koji razmišljaju da odu na neku utakmicu ili koncert.

Biro za informisanje
Lige socijldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Sreda, 30. 03. 2016. | Komentara: 0

Vratićemo imovinu koja je oteta Vojvodini

NOVI SAD, 30. mart - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić ukazao je da su zbog stalnog zakidanja novca Vojvodini od strane svih republičkih vlasti infrastruktura, zdravstveni sistem i druge oblasti u Vojvodini u katastrofalnom stanju.
Saopštenja | Utorak, 29. 03. 2016. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti poštovana

Novi Sad, 29. mart - Ni posle 12 godina zastava i grb Vojvodine nisu istaknuti u svim lokalnim samoupravama u Vojvodini, ukazao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak juče u Šidu. On je poručio da je Vojvodina ustavna kategorija i kao takva mora biti poštovana.
Saopštenja | Utorak, 29. 03. 2016. | Komentara: 0

Slučaj predat Tužilaštvu

Novi Sad, 29. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine juče je zvanično obaveštena da je policija obavila razgovor sa osobama koje su se nalazile u grupi koja je pokušala da spreči ulazak delegacije LSV u zgradu Skupštine AP Vojvodine, 23. marta. Nasilje nije i ne sme biti instrument političke borbe.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook