Osuda pretnji Čedomiru Jovanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 26. 11. 2011. | Komentara: 0

Osuda pretnji Čedomiru Jovanoviću

LSVNOVI SAD, 26. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Liberalno demokratske partije Čedomiru Jovanoviću.

Teroristi, fašisti i huligani su u svojoj bezobzirnosti i nasilništvu otišli toliko daleko da više ne prete samo političarima nego i njihovim porodicama, suprugama i deci.

Krajnje je vreme da država najozbiljnije shvati takve pretnje i da što pre istera njihove vinovnike pred lice zakona i pokaže da se nasilje neće tolerisati.

Ujedno, očekujemo i da svi nosioci pravosudnih funkcija koji su pokazali nedovoljno odlučnosti za obračun sa teroristima, fašistima i huliganima, obrate pažnju na vesti o učestalim i sve užasnijim pretnjama, ne samo po bezbednost političara, nego i svih građanki i građana koji razmišljaju da odu na neku utakmicu ili koncert.

Biro za informisanje
Lige socijldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Ponedeljak, 01. 12. 2014. | Komentara: 0

Srbska akcija je odavno morala biti zabranjena

NOVI SAD , 1. decembar - Budući da Obraz dve godine i dalje šeta sa svojim zastavama iako ih je Ustavni sud zabranio,  kao i da SNP Naši još nisu zabranjeni uprkos pravljenju spiskova nepodobnih medija i pojedinaca, nikoga ne treba da čudi bujanje novih fašističkih organizacija i njihova propaganda.
Saopštenja | Subota, 22. 11. 2014. | Komentara: 0

Rasvetliti sinoćnji incident u Novom Sadu

Novi Sad, 22. novembar - Nijedan incident za koji se makar sumnja da je izazvan međunacionalnom netrpeljivošću ne sme ostati nerasvetljen. Naročito nakon nedavnih napada na objekte čiji su vlasnici pripadnici albanske nacionalne zajednice.
Saopštenja | Petak, 21. 11. 2014. | Komentara: 0

Pastor je već destabilizovao političke prilike u Vojvodini

Novi Sad, 21. novembar - Ištvan Pastor je tokom tri meseca tri puta za redom izdao koalicione partnere i tako destabilizovao političke prilike u Vojvodini. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook