Osuda razbijanja prozora na prostorijama SPO

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Osuda razbijanja prozora na prostorijama SPO

lsvNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje razbijanje prozora na prostorijama Srpskog pokreta obnove u Futogu.

Činjenica da je cigla kojom je prozor razbijen bila umotana u plakat „Preokreta" predstavlja pokušaj da se uplaše ljudi koji drugačije misle i govore.

Sada je potrebno da počinioci budu što pre pronađeni i primerno sankcionisani kako bi se sprečilo da ovakvih primera bude više. Tim pre, jer je dve večeri ranije, na odboru LSV u Sremskim Karlovcima skinuta tabla sa nazivom stranke.

Devedesete godine prošlog veka nas uče da, ako danas ne sprečimo one koji noću bacaju cigle kroz prozor, crtaju grafite sa likom Ratka Mladića ili na drugi način šire mržnju, sutra sigurno možemo očekivati mnogo toga mračnijeg i goreg.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Nedelja, 16. 10. 2016. | Komentara: 0

Vinovnioci paljenja pekara još nemaju zatvorsku kaznu

NOVI SAD, 16. oktobar - Ni posle dve godine, vinovnici paljenja pekara u Vojvodini nemaju ime i prezime, a kamoli  zatvorsku kaznu. Samim tim ne postoji ni jasna osuda onoga što je učinjeno i strahote koju su nedužni građani pretrpeli.
 
Saopštenja | Subota, 15. 10. 2016. | Komentara: 0

Ko će da odgovara za opasan otpad u Beloj Crkvi?

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da opštinska, pokrajinska i republička vlast najpre javno i precizno saopšte koji je to opasan otpad uskladišten i tretiran u napuštenoj hali fabrike „25.maj“ u Beloj Crkvi.
Saopštenja | Petak, 14. 10. 2016. | Komentara: 0

Jesu li na jugu Srbije sposobniji od Mirovića?

NOVI SAD, 14. oktobar - Dok se nova Pokrajinska vlast na čelu sa Igorom Mirovićem bavi uvođenjem tradicionalnih obeležja koja nisu tradicionalna i gašenjem Vojvođanske akademija nauka i umetnosti, Aleksandar Vučić je juče za pet okruga na jugu Srbije, mimo onoga što se finansira kroz ministarstva, odredio dodatnih dve milijarde dinara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook