Osuda razbijanja prozora na prostorijama SPO

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Osuda razbijanja prozora na prostorijama SPO

lsvNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje razbijanje prozora na prostorijama Srpskog pokreta obnove u Futogu.

Činjenica da je cigla kojom je prozor razbijen bila umotana u plakat „Preokreta" predstavlja pokušaj da se uplaše ljudi koji drugačije misle i govore.

Sada je potrebno da počinioci budu što pre pronađeni i primerno sankcionisani kako bi se sprečilo da ovakvih primera bude više. Tim pre, jer je dve večeri ranije, na odboru LSV u Sremskim Karlovcima skinuta tabla sa nazivom stranke.

Devedesete godine prošlog veka nas uče da, ako danas ne sprečimo one koji noću bacaju cigle kroz prozor, crtaju grafite sa likom Ratka Mladića ili na drugi način šire mržnju, sutra sigurno možemo očekivati mnogo toga mračnijeg i goreg.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Subota, 02. 04. 2016. | Komentara: 0

Vlast odgovorna za anarhiju i bezakonje na vojvođanskim oranicama

Kikinda, 02. april - Liga paora Vojvodine upozorava na tešku situaciju širom Vojvodine i haos u kojoj državne oranice širom Vojvodine zauzima sve više uzurpatora i koja uskoro može za rezultat imati nove fizičke obračune.
Saopštenja | Petak, 01. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Članstvo u EFA je veliko priznanje za LSV

Novi Sad, 01. april - Današnje pridruživanje Lige socijaldemokrata Vojvodine European Free Aliance je veliko priznanje za Ligu socijaldemokrata Vojvodine i njenu doslednu dvadesetšestogodišnju politiku – izjavio je danas na Korzici, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, nakon što je LSV jednoglasno primljena u članstvo Evropskog slobodnog saveza.
Saopštenja | Petak, 01. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV postala članica Evropskog slobodnog saveza

Novi Sad, 01. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine postala je danas članica Evropskog slobodnog saveza (European Free Alliance – EFA).



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook