Otkriven napadač na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 31. 08. 2011. | Komentara: 0

Otkriven napadač na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravila je brzu reakciju MUP-a u otkrivanju osumnjičenog za razbijanje prozora na prostorijama LSV u Sremskim Karlovcima. Kako je danas na konferenciji za novinare istakla portparolka LSV Aleksandra Jerkov, brzo otkrivanje počinilaca ovog nedela nije bitno samo zbog Lige socijaldemokrata Vojvodine. 

"To je, pre svega bitno zbog uspostavljanju demokratije u našem društvu" istakla je Jerkova. Podsetimo Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je juče da je novosadska policija podnela krivičnu prijavu protiv Nebojše B. (24) iz Sremskih Karlovaca zbog sumnje da je u tom mestu razbio stakla na vratima i prozoru prostorija Lige socijaldemokrata Vojvodine. Tom prilikom iz prostorija nije ništa otuđeno.

(BILSV, 31. 08. 2011.)

 




Saopštenja | Nedelja, 10. 02. 2013. | Komentara: 0

Povećati broj policajaca u Temerinu i zaustaviti incidente

NOVI SAD, 10. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije poveća broj pripadnika policije u Temerinu i konačno zaustavi incidente.
Saopštenja | Petak, 08. 02. 2013. | Komentara: 0

Neka EPS izbegne bankrot bez otimanja Elektrovojvodine

NOVI SAD, 8. februar – Liga socijaldemokrata Vojvodine se najoštrije protivi mogućnosti da se Elektrovojvodina ugasi i njeni račun i imovina prebace u Beograd, a pogotovo da se to čini kako bi se pokrili nagomilani gubici Elektroprivrede Srbije i sprečio bankrot EPS-a.
Saopštenja | Sreda, 06. 02. 2013. | Komentara: 0

Dačić da podnese ostavku zbog situacije u Vojvodini

NOVI SAD, 06. februar – Ministar unutrašnjih poslova i premijer Republike Srbije Ivica Dačić treba hitno da podnese ostavku zbog ignorisanja pogoršanja bezbednosne situacije u Vojvodini, zaključeno je na sinoćnjoj sednici Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook