Pod hitno omogućiti bezbedan saobraćaj u Opštini Kula

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 30. 08. 2018. | Komentara: 0

Pod hitno omogućiti bezbedan saobraćaj u Opštini Kula

Novi Sad, 30. avgust 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih organa da se pod hitno obezbede normalni uslovi za funkcionisanje saobraćaja na teritoriji opštine Kula.

LSV

Građani koji koriste saobraćajnice u ovoj opštini već duže vreme se žale na ogmornu travu na raskrsnicama puteva. Posebno je opasno na raskrsnici puteva za Ruski Krstur i Kulu iz pravca Savinog sela. Nedopustivo je da nadležni organi ne čine ništa i na taj način ugrožavaju bezbednost učesnika u saobraćaju!

Vlasti se hvale novim izgrađenim putevima u Srbiji, a putni pravci u Vojvodini podsećaju na one u najsiromašnijim zemljama sveta.

Treba li neko da strada da bi se reagovalo?

Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga




Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook