Pokrenuti krivični postupak protiv Radete

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 26. 07. 2018. | Komentara: 0

Pokrenuti krivični postupak protiv Radete

Novi Sad, 26. jul 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine je užasnuta reakcijom potpredsednice skupštine Srbije Vjerice Radete na vest o smrti predsednice Udruženja „Majke Srebrenice“  Hatidže Mehmedović. Morbidnost koja izlazi iz svih okvira političkog delovanja morala bi da zgrozi svakog humanog i civilizovanog čoveka.

LSV

Kroz delovanje Vjerice Radete i njenog šefa, Šešelja, vidi se sav užas društva koje se nije suočilo da strašnim zločinima za koje je odgovorno. Negacija genocida u Srebrenici, ali i poništavanje elementarne humanosti svedoče o istinski zločinačkom karakteru Srpske radikalne stranke. I ovoga puta je, nažalost, potvrđena ispravnost stava LSV o neophodnosti zabrane ove po svemu fašističke političke organizacije.

Duboko frustrirana, nesrećna, netalentovana i po svemu neuspešna političarka kakva je Vjerica Radeta ima pravo na svoje lične mržnje i borbu sa vlastitim demonima. Ali naše društvo ne sme da bude talac bilo čijih političkih i psiholoških poremećaja. 

Vjerica Radeta mora biti hitno smenjena sa mesta potpredsednice Skupštine Srbije i bez odlaganja joj se mora oduzeti poslanički imunitet. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine od tužilaštva očekuje da radi svoj posao i pokrene krivični postupak protiv Radete.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Ponedeljak, 19. 08. 2013. | Komentara: 0

Novi Sad više nije bezbedan grad

NOVI SAD, 19. avgust - Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo apeluje na gradske i državne zvaničnike da se što hitnije pokrene tema bezbednosti građana i da se što pre imenuje načelnik Policijske uprave u Novom Sadu.
Saopštenja | Ponedeljak, 12. 08. 2013. | Komentara: 0

EPS krpi gubitke novcem iz Vojvodine

NOVI SAD, 12. avgust - Po prvi put posle više od pola veka Elektrovojvodina više nije dovoljno dobra da naplaćuje utrošenu električnu energiju na području Vojvodine, već je račune poslalo EPS Snabdevanje, novoformirano preduzeće sa sedištem – u Beogradu. 
Saopštenja | Nedelja, 11. 08. 2013. | Komentara: 0

Građani Novog Sada zaslužuju bolju bezbednost

NOVI SAD, 11. avgust - Državni  sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Vanja Vukić koji je danas izjavio kako pretpostavlja da će Novi Sad za sedam dana dobiti načelnika policije, te da je ovaj grad jedan od najbezbednijih u Evropi i da će uskoro dobiti 80 policajaca, verovatno je jedini ili makar među retkim funkcionerima MUP koji sve to još nije obećavao.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook