Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.

Podsetimo, Srpska napredna stranka do poslanika je došla uz mandate svoje majke " Srpske radikalne stranke, a njena snaga se do sada meri sa  dva mitinga, puno priče i snimkom na Jutjubu.

Zato i način na koji Tomislav Nikolić skreće pažnju na sebe, ne odudara od metoda koje je nedavno primenio njegov dugogodišnji šef, uzor i haški optuženik Vojislav Šešelj.

Nikolić i Vučić su u prethodne dve godine možda uspeli sebe da ubede da su postali evropjeci, ali je sada ponovo jasno da su tenzije, nervoza i demagogija kaputi iz ormana SRS, koji su im omiljeni.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine

Saopštenja | Utorak, 27. 09. 2022. | Komentara: 0

Mirović i Nedimović horor u poljoprivredi u Vojvodini predstavili kao bajku Republici Srpskoj i obećali podršku u hrani

U trenutku kada poljoprivrednici u Vojvodini u očaju smišljaju kako da završe setvu u uslovima previsokih cena veštačkog đubriva i dizela, hvataju se za glavu očajni nakon katastrofalne žetve zbog suše, Igor Mirović je proglašava najsnažnijom poljoprivrednom oblašću i obećava pomoć Republici Srpskoj.
Saopštenja | Nedelja, 25. 09. 2022. | Komentara: 0

LSV: Preobučeni radikali nas ponovo vode u izolaciju

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Vladu Republike Srbije da poništi skandalozni i štetni Plan konsultacija ministarstava spoljnih poslova Srbije i Ruske Federacije za naredne dve godine, koji su u Njujorku potisali šefovi diplomatija dve zemlje.
Saopštenja | Subota, 24. 09. 2022. | Komentara: 0

Vojvođani prvi put znatno ispod državnog proseka zarada, a Mirović maše velikim investicijama

Ironična je izjava Igora Mirovića da će ovo biti godina velikih investicija u Vojvodini, ako je poznato da je prosečna zarada za jun 72.900 dinara, a u Vojvodini tek 69.200, znači 3.700 dinara ispod proseka države.