Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.

Podsetimo, Srpska napredna stranka do poslanika je došla uz mandate svoje majke " Srpske radikalne stranke, a njena snaga se do sada meri sa  dva mitinga, puno priče i snimkom na Jutjubu.

Zato i način na koji Tomislav Nikolić skreće pažnju na sebe, ne odudara od metoda koje je nedavno primenio njegov dugogodišnji šef, uzor i haški optuženik Vojislav Šešelj.

Nikolić i Vučić su u prethodne dve godine možda uspeli sebe da ubede da su postali evropjeci, ali je sada ponovo jasno da su tenzije, nervoza i demagogija kaputi iz ormana SRS, koji su im omiljeni.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine

Saopštenja | Nedelja, 29. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Vesić ne radi svoj posao. Premijerka Brnabić da obezbedi sigurnost na železničkim prugama

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od premijerke Ane Brnabić da Vlada Srbije pod hitno započne sanaciju železničkih pruga na kojima se u poslednje vreme dešavaju iskliznuća vagona-cisterni sa opadnim otpadom.
Saopštenja | Petak, 27. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Država da stane u zaštitu direktorke škole u Sečnju

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od republičkog ministra prosvete i pokrajinskog sekretara za obrazovanje da stanu u zaštitu direktorke Osnovne škole „Aleksa Šantić“ u Sečnju Olivere Marjanović, koja je izložena progonu i medijskom ličnu zbog odluke o načinu proslave školske slave Svetog Save u školi.
Saopštenja | Petak, 27. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Žrtve nacizma i njihove dželate ne smemo nikada zaboraviti

Povodom Međunarodnog dana sećanja na žrtve holokausta, Liga socijaldemokrata Vojvodine naglašava potrebu snažnog otpora idejama koje propagiraju nacizam i fašizam.