Radovi na auto-putu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad su običan predizborni trik

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Radovi na auto-putu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad su običan predizborni trik

Novi Sad, 13. decembar 2023 - Jučerašnji početak radova na izgradnji auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad još jedan je jeftini marketinški potez u službi ubiranja još kojeg političkog poena.

LSV

Vojvođani podsećaju da su obećanja o početku izgradnje ove saobraćajnice počela još 2017. godine.

Aleksandar Marton, kandidat na izbornoj listi Vojvođana, istakao je da nimalo ne čudi to što su ministar Goran Vesić i pokrajinski premijer Igor Mirović radove na auto-putu otvorili baš 48 časova pre kraja predizborne kampanje.

- Igra naprednjaka je jasna. Oni nemaju rezultate. Putevi po Vojvodini su u rupama, mostovi se zatvaraju, a autobusi sa đacima ostaju zaglavljeni u blatu poljskih puteva.
Oni obećavaju početak radova na ovom putu već šest godina. Još 2017. su rekli da će to biti na leto 2018. Onda su rok pomerili za kraj 2018. godine, pa za sredinu 2019, pa 2020, 2021, 2022... I, došli su izbori na samom kraju 2023. godine - podsetio je Marton.

Marton je dodao da samo autonomna Vojvodina u decentralizovanoj Srbiji može imati alate kojima će lakše graditi svoju infrastrukturu i pozvao novinare da 18. decembra, dan posle izbora, posete mesto na kom su „radovi“ počeli i uvere se koliko je vlast iskrena ili neiskrena.



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook