Radovi na auto-putu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad su običan predizborni trik

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Radovi na auto-putu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad su običan predizborni trik

Novi Sad, 13. decembar 2023 - Jučerašnji početak radova na izgradnji auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad još jedan je jeftini marketinški potez u službi ubiranja još kojeg političkog poena.

LSV

Vojvođani podsećaju da su obećanja o početku izgradnje ove saobraćajnice počela još 2017. godine.

Aleksandar Marton, kandidat na izbornoj listi Vojvođana, istakao je da nimalo ne čudi to što su ministar Goran Vesić i pokrajinski premijer Igor Mirović radove na auto-putu otvorili baš 48 časova pre kraja predizborne kampanje.

- Igra naprednjaka je jasna. Oni nemaju rezultate. Putevi po Vojvodini su u rupama, mostovi se zatvaraju, a autobusi sa đacima ostaju zaglavljeni u blatu poljskih puteva.
Oni obećavaju početak radova na ovom putu već šest godina. Još 2017. su rekli da će to biti na leto 2018. Onda su rok pomerili za kraj 2018. godine, pa za sredinu 2019, pa 2020, 2021, 2022... I, došli su izbori na samom kraju 2023. godine - podsetio je Marton.

Marton je dodao da samo autonomna Vojvodina u decentralizovanoj Srbiji može imati alate kojima će lakše graditi svoju infrastrukturu i pozvao novinare da 18. decembra, dan posle izbora, posete mesto na kom su „radovi“ počeli i uvere se koliko je vlast iskrena ili neiskrena.Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook