Razbijen prozor na prostorijama LSV u Rumi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Razbijen prozor na prostorijama LSV u Rumi

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na prostorije svog opštinskog odbora u Rumi.

Danas oko 13 časova nepoznati napadač je kamenicom razbio prozor na prostorijama LSV, koje se nalaze na prvom spratu zgrade u Glavnoj ulici. Samo pukom srećom, tri osobe koje su se u tom trenutku nalazile u prostoriji nisu povređene, iako je kamenica prošla tik pored glave jedne od njih.

Ne bi bilo prvi put da politički neistomišljenici koji žele da se silom suprotstave LSV pod okriljem noći razbiju prozor na nekom od naših odbora, ali ovaj napad izdvaja to što se dogodio u sred dana, u centru grada.

Policija je izvršila uviđaj i očekujemo da vinovnik, ili vinovnici što pre budu pronađeni.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Ponedeljak, 23. 03. 2015. | Komentara: 0

MUP da saopšti šta se dogodilo narodnom poslaniku

NOVI SAD, 23. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da MUP i nadležni državni organi hitno i zvanično predoče javnosti istinu o prebijanju narodnog poslanika stranke Zajedno za Srbiju Blagoja Bradića u Nišu nakon razgovora sa predsednikom Pokreta socijalista Aleksandrom Vulinom, o čemu danas izveštavaju pojedini mediji.
Saopštenja | Četvrtak, 12. 03. 2015. | Komentara: 0

Hitno sazvati Odbor za poljoprivredu na temu uvoza mesa

NOVI SAD, 12. mart - Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije Đorđe Stojšić uputio je danas pisani zahtev predsedniku Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Marjanu Rističeviću za održavanje tematske sednice tog Odbora u vezi sa problemom uvoza mesa domaćih životinja odgajenih genetski modifikovanom stočnom hranom. 
Saopštenja | Sreda, 11. 03. 2015. | Komentara: 0

Vulin uvredio sve žrtve Miloševićevog režima

NOVI SAD, 11. mart - Teško da bilo šta može da nas iznenadi kada je reč o Aleksandru Vulinu, čoveku koji je devedesetih pravdao razbijanje studentskih protesta hladnom vodom usred zime, bio generalni sekretar JUL-a, ljubimac Mirjane Marković i Slobodana Miloševića.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook