Razbijena vrata na prostorijama LSV u Baču

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 03. 12. 2011. | Komentara: 0

Razbijena vrata na prostorijama LSV u Baču

NOVI SAD, 03. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju policije kojom bi bili pronađeni odgovorni za napad na prostorije LSV u Baču. Rano jutros sa četiri cigle, nepoznati počinioci razbili su vrata na ulazu u LSV Bač.

Lsv Bac

Ovo je već drugi napad na prostorije LSV u proteklih nedelju dana. Podsetimo, u noći između 26. i 27. novembra otkinuta je i ukradena tabla sa nazivom stranke Opštinskog odbora LSV Sremski Karlovci. Nekoliko dana ranije, 23. novembra, lideru LSV Nenadu Čanku upućene su pretnje preko društvene mreže Fejsbuk.

Hapšenjem i primerenim sankcionisanjem počinilaca ovih dela biće poslata jasna poruka da nasilje i vandalizam ne mogu i neće biti tolerisani kao metod političke borbe.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Nedelja, 29. 11. 2015. | Komentara: 0

Dokazano da je LSV najdosledniji borac protiv fašizma

Danas je svaki član Lige socijaldemokrata Vojvodine ponosan.

Na ulicama Novog Sada, glavnog grada Vojvodine definitivno je pokazano i dokazano da je LSV najdosledniji i najprincipijelniji borac protiv fašizma, neonacizma i svih ekstremizama i mržnji u Novom Sadu i Vojvodini. 
Saopštenja | Subota, 28. 11. 2015. | Komentara: 0

Da li opet građani treba da zaustave fašiste umesto policije?

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva jasan odgovor od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije na pitanje po kojem osnovu je dozvoljen današnji skup u samom centru Novog Sada koji je organizovao pokret „Obraz“.
Saopštenja | Sreda, 25. 11. 2015. | Komentara: 0

Vreme je za definisanje položaja Vojvodine u Srbiji

Novi Sad, 25. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine želi da baš na današnji dan, kada je Vojvodina voljom slovenskog dela stanovništva odlučila da se prisajedini Kraljevini Srbiji pre 97 godina, upozori da je vreme za definisanje položaja Vojvodine u Srbiji, jer će samo na taj način biti garantovana stabilnost našeg društva i zaustavljanje pogubnog centralizma koji je devastirao Vojvodinu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook