Razbijena vrata na prostorijama LSV u Baču

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 03. 12. 2011. | Komentara: 0

Razbijena vrata na prostorijama LSV u Baču

NOVI SAD, 03. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju policije kojom bi bili pronađeni odgovorni za napad na prostorije LSV u Baču. Rano jutros sa četiri cigle, nepoznati počinioci razbili su vrata na ulazu u LSV Bač.

Lsv Bac

Ovo je već drugi napad na prostorije LSV u proteklih nedelju dana. Podsetimo, u noći između 26. i 27. novembra otkinuta je i ukradena tabla sa nazivom stranke Opštinskog odbora LSV Sremski Karlovci. Nekoliko dana ranije, 23. novembra, lideru LSV Nenadu Čanku upućene su pretnje preko društvene mreže Fejsbuk.

Hapšenjem i primerenim sankcionisanjem počinilaca ovih dela biće poslata jasna poruka da nasilje i vandalizam ne mogu i neće biti tolerisani kao metod političke borbe.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 13. 10. 2011. | Komentara: 0

Samo fašistima se ne vraća imovina

NOVI SAD - Predsednici Narodne skupštine Slavici Đukić Dejanović i Zakonodavnom odboru podnela sam zahtev za autentično tumačenje odredbe Zakona o povraćaju oduzete imovine i obeštećenju koji se odnosi na pravo restitucije pripadnika okupacionih snaga.
Saopštenja | Utorak, 11. 10. 2011. | Komentara: 0

Otvoreno pismo Pajtić dr Bojanu

Pajtić dr Bojane,

S obzirom na to da niko nije želeo da imenom i prezimenom stane iza saopštenja koje je danas objavljeno u medijima, a koje u superlativu govori o Vama, ovo pismo upućujemo Vama u nadi da ćete ga proslediti organizaciji za koju verujemo da Vam je bliska. Tekst pisma je u nastavku.

Saopštenja | Nedelja, 09. 10. 2011. | Komentara: 0

Konačno otvaranje kancelarije u Briselu

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja sutrašnje konačno otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.

To je lepa vest, a bila bi još lepša da se dogodila bar dve godine ranije.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook