Sankcionisati one koji su dopustili protest Zavetnika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 05. 04. 2014. | Komentara: 0

Sankcionisati one koji su dopustili protest Zavetnika

NOVI SAD, 5. april - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije da sankcioniše nadležne u MUP-u koji nisu zabranili današnji protest „Zavetnika“.

LSV

Činjenica da taj protest nije zabranjen govori da u MUP-u ima još onih koji ne vide ništa sporno u pozivu navijačkim grupama da se ujedine u nasilju nad "Ženama u crnom".

Bilo kakva priča o suočavanju sa prošlošću u Srbiji ne postoji dok se ne utvrdi kako je moguće da je dozvoljen skup podrške nekome ko je zbog toga pozvao na nasilje.

Izostankom ove zabrane, sedam dana nakon spiska „srbomrzaca“ koji je sročio SNP Naši, „Zavetnici“ su bili u prilici da protestvuju u centru Beograda i svrstavaju „Žene u crnom“ u strane agente.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 22. 03. 2012. | Komentara: 0

Čanak piše Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV Pančevo

NOVI SAD, 22. mart – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputiće zvanično pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV u Pančevu sa zahtevom za konkretne rezultate u istrazi.
Saopštenja | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

PIK prihvatila izbornu listu LSV

Novi Sad, 19.marta – Pokrajinska izborna komisija  danas je zvanično prihvatila listu kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine koji se biraju po proporcionalnom izbornom sistemu koju je juče predala Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak“.
Saopštenja | Nedelja, 18. 03. 2012. | Komentara: 0

Predata lista kandidata za poslanike u Skupštini APV

NOVI SAD - Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak" danas je u 14.45 časova, druga po redu Pokrajinskoj izbornoj komisiji predala listu kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine koji se biraju po proporcionalnom izbornom sistemu, sa 8087 potpisa podrške birača.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook