Šešelj bi opet da seli i unesrećuje građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 28. 08. 2018. | Komentara: 0

Šešelj bi opet da seli i unesrećuje građane

Novi Sad, 28. avgust 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje najnovije izjave osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja o Kosovu. Šešelj je u svom starom maniru izneo ideju o razmeni stanovništva između krajeva Srbija i Kosova.

LSV

Šešelj je predložio da Albanci iz Preševa budu preseljeni u Štrpce, a da Srbi iz Štrpca budu preseljni u Preševo. Politički stavovi Vojislava Šešelja proizvodili su ratove i stradanja. Devedesetih godina je Šešelj pozivao na "čišćenje" teritorija i pozivao na razmenu stanovništva.

Njegova ideja "krvi i tla" dovela je to tragedije sremskih Hrvata i slavonskih Srba. Hiljade porodica moralo je da napusti svoje domove.
Politika Vojislava Šešelja tragedija je za srpski, ali i druge narode.

LSV ponavlja da je sramotno što osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj i dalje sedi u klupama Narodne Skupštine Republike Srbije.

Njegovo političko delovanje je katastrafalno za Srbiju i njene građane i potrebno je jasno osuditi njegove ideje. Vojislav Šešelj je Srbiji donosio samo zlo, nikada dobro!

Generalni sekretar
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš




Saopštenja | Petak, 02. 03. 2012. | Komentara: 0

Definitivno poraženi svi koji su opstruisali evropski put Srbije

NOVI SAD, 02. mart – Vest o dodeli statusa kandidata za članstvo u EU, Liga socijaldemokrata Vojvodine dočekuje kao nešto što je najveći broj građana odavno i sa pravom očekivao.
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 02. 2012. | Komentara: 0

Odgovor Nenadu Popoviću

Razumljivo je da nosilac Konuzinovih ordena i čovek koji poslovno sarađuje sa Rusijom kao što je Nenad Popović na sva usta zastupa, i hvali Rusiju.
Saopštenja | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Pomoći i domaćinstvima koja se greju na gas

Novi Sad, 14. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže Vladi Republike Srbije i preduzeću Srbijagas da zbog vanredne situacije u zemlji pronađu rešenje kako da domaćinstvima koja se greju na gas bude umanjen februarski račun, ili bar otpisan deo duga koji se odnosi na potrošnju domaćeg gasa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook