Šešelj se raduje današnjem potezu Republike Hrvatske

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Šešelj se raduje današnjem potezu Republike Hrvatske

NOVI SAD, 8. april - Odlukom da blokira otvaranje poglavlja 23 u pregovorima o priključenju Srbije Evropskoj uniji, Republika Hrvatska nanosi veliku štetu ne samo evropskom putu Srbije, nego i evropskoj perspektivi regiona.


Ukoliko aktuelno rukovodstvo Republike Hrvatske nije toga svesno, najmanje što očekujemo jeste da im to njihovi evropski partneri objasne. 

Ako ima mudrosti i iskrene želje za stabilnošću, pomirenjem, ukidanjem granica i rešavanjem svih otvorenih pitanja sa Republikom Srbijom, blokada evropskog puta je nešto što Republika Hrvatska nikako ne bi trebalo da učini.

Njihovi zahtevi u smislu pomoći hrvatskoj nacionalnoj zajednici, pitanju Haškog tribunala i suđenja za ratne zločine, od ovog momenta sigurno nisu bliže rešenja. Njihovom potezu u Republici Srbiji danas se raduje upravo Vojislav 
Šešelj.
Članica 
Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine
mr Maja Sedlarević 



Saopštenja | Nedelja, 27. 01. 2013. | Komentara: 0

Vojvodina ne sme biti oštećena za prihod od privatizacije poljoprivrednih kombinata u Vojvodini

NOVI SAD, 27. januar - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva republičku vladu, a pogotovo pokrajinsku administraciju da ne dozvole da AP Vojvodina bude oštećena za prihod od najavljene privatizacije šest poljoprivrednih kombinata.
Saopštenja | Petak, 25. 01. 2013. | Komentara: 0

Nastavak konstituisanja novog rukovodstva LSV

NOVI SAD, 25. januar -  Na prvoj konstitutivnoj sednici Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine izabran je nov sastav stranačkih organa, radnih tela, kao i nosioci ostalih najvažnijih funkcija.
Saopštenja | Sreda, 23. 01. 2013. | Komentara: 0

Sud vratio mandat Tiboru Vašu

NOVI SAD – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš, kome je na poslednjem zasedanju oduzet odbornički mandat, potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare da je Upravni sud odlučio da je zrenjaninska Skupština nezakonito postupila.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook