Sramna izjava Vučića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Sramna izjava Vučića

NOVI SAD - Sramna je izjava zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u kojoj fašističkim naziva ocenu predsednika LSV Nenada Čanka da je Ratku Mladiću bilo jednostavno da se krije u Vojvodini s obzirom da u njoj živi veliki broj izbeglica i da dosta njih nemaju rešenu svu dokumentaciju.

Sramota je još i veća ako se zna da je Vojvodina te ljude od srca primila i prihvatila. Posebno je poražavajuće da izbeglice na ovakav način, od nepostojećih napada, brani upravo Vučić koji je zajedno sa svojim dugogodišnjim šefom i uzorom Vojislavom Šešeljom bio nosilac politike "Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica" koja i dovela do toga da ti ljudi budu primorani da napuste svoje domove.

Ujedno, zbog te politike i Vojvodinu je napustio veliki broj izbeglica i zato se Vučićevom dugogodišnjem šefu trenutno sudi u Hagu.

Aleksandar Vučić koji je najpre 26. aprila 2007. godine na zgradi B92 lepio nalepnice "Bulevar Ratka Mladića", a zatim 4. oktobra te godine za skupštinskom govornicom pokazao plakat na kojem piše "Sigurna kuća za Ratka Mladića", danas sigurno ne zna šta da kaže svim ekstremistima koji od njega i Nikolića očekuju da naprave miting podrške Mladiću, kao što su to jula 2008. priredili zbog hapšenja Radovana Karadžića.

Portparolka
Lige socijaldemokrata Vojvodine

Aleksandra Jerkov



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook