Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Novi Sad, 17. februara 2024 - Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.

LSV

Ostaće za buduće generacije sramota upisana u istoriji da vlast u Srbiji nijednim svojim potezom nije osudila nečovečna mučenja kojima je bio izložen Aleksej Navaljni, a što je na kraju rezultovalo njegovom smrću. Koja je tačno poruka koju nam time šalje Aleksandar Vučić? Da je najveća evropska kukavica koja u strahu od Putina ne sme da osudi zversko ubistvo neistomišljenika ili da podržava taj zločin i zamišlja Srbiju u gulag poretku koji je optuženi ratni zločinac Putin napravio u Rusiji. 

Za istoriju beščašća naprednjačkog režima ostaće i činjenica da su Vučićev režim i njegov šef tajne policije Vulin iz naše zemlje u Putinovu Rusiju isporučivali ruske opozicione političare koji su spas od represivnog režima potražili kod nas. Time su Vučić i Vulin direktni saučesnici u Putinovim ubistvima političkih neistomišljenika. 

Jedino što Srbija ovih dana mora da uradi je da se nakloni Alekseju Navaljnom i da konačno uvede sankcije staljinističkom i duboko zločinačkom režimu Vladimira Putina.

Aleksandar Marton
portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani




Saopštenja | Petak, 12. 01. 2024. | Komentara: 0

Sela u Srbiji nestaju. Zahtevamo decentralizaciju zemlje i oporavak sela

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI podseća  da je tačno pre pet godina Vlada Srbije započela postupak formiranja Nacionalnog tima za spas sela.

Saopštenja | Utorak, 09. 01. 2024. | Komentara: 0

Potonula barža na Dunavu nije samo ekološki problem

Akcident na Dunavu, kada je barža sa 1.000 tona veštačkog đubriva udarila u stub mosta kod Bačke Palanke i potonula, zahteva da bude proglašen za vanrednu situaciju. To nije samo ekološki problem.
Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook