Što pre naći rešenje za vojvođanske poljoprivrednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 01. 06. 2011. | Komentara: 0

Što pre naći rešenje za vojvođanske poljoprivrednike

LSVNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine razume protest vojvođanskih poljoprivrednika, jer je njihov, ionako težak materijalni položaj, dodatno usložio izostanak obećanih subvencija, te je time istrošeno svo njihovo strpljenje. 

Očekujemo da Ministarstvo poljoprivrede Srbije, koje se na tako težak potez odlučilo pod pritiskom krize, u razgovoru sa predstavnicima poljoprivrednika hitno nađe način kako bi olakšalo situaciju sa kojom se oni već dugo nose i koja je sada kulminirala.

Takođe, veoma je važno i da vojvođanski poljoprivrednici koji su noć i dan proveli na traktorima, u protestu, smognu snage da dijalogu pristupe bez bez tenzija i konflikta. Da budu svesni svih ekonomskih teškoća sa kojima se država susreće i nosi.

To je najbolji, najbrži i jedini put za rešenje ove krize.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Četvrtak, 22. 09. 2016. | Komentara: 0

Svi akteri na političkoj sceni da pokažu odgovornost

Mnogo toga se dogodilo i mnogo toga je rečeno u poslednje vreme, što je usložilo odnose na području bivše Jugoslavije, uključujući odnose između Bosne i Hercegovine i Republike Srbije.
Saopštenja | Nedelja, 18. 09. 2016. | Komentara: 0

LSV osuđuje izjavu Aleksandra Čepurina

Liga socijaldemokrata Vojvodine osuđuje poslednju izjavu ambasadora Ruske Federacije u Beogradu Aleksandra Čepurina koji je rekao da bi pridruživanje jedinstvenoj evropskoj spoljnoj politici za Srbiju bilo „pogubno“. 
Saopštenja | Petak, 16. 09. 2016. | Komentara: 0

Zaštititi Sejdinovića i Gruhonjića

NOVI SAD, 16. septembar – Policija i svi nadležni državni organi dužni su da zaštite predsednika Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedima Sejdinovića i programskog urednika NDNV Dinka Gruhonjića koji su u poslednje vreme bukvalno zasuti pretnjama smrću. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook