Što pre promeniti izborni zakon

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 19. 09. 2019. | Komentara: 0

Što pre promeniti izborni zakon

Beograd, 19. septembar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je izborni zakon loš i da ga je potrebno što pre promeniti.

LSV

Na takvo stanje upozoravamo već godinama, ali sluha za promenu izbornog zakona jednako nije bilo, bez obzira na to ko je na vlasti.

Na žalost, oni kojima je takav izborni zakon ranije odgovarao, danas bojkotuju i dijalog i izbore, umesto da se uključe i da zajedno dođemo do najboljeg rešenja.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je učestvovala do sada i učestvovaće i ubuduće na svim okruglim stolovima i svim okupljanjima koja mogu doprineti promeni izbornog zakona i uslova za izbore.

Slobodni izbori su sam temelj demokratije i Liga socijaldemokrata Vojvodine će učestvovati na svim izborima na kojima postoji mogućnost da građani slobodno glasaju.

Sa druge strane, sigurno je da nećemo učestvovati na onim izborima na kojima se ne poštuju izborna pravila i krši izborna volja građana, kao što je to bio slučaj u Kovačici i Beloj Crkvi.

Predsednik
Izvršnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saša Šućurović
   




Saopštenja | Ponedeljak, 14. 03. 2016. | Komentara: 0

Hitno zaustaviti ubrzano starenje Srbije!

Jedno od najvažnijih pitanja Republike Srbije i Vojvodine u njenom sastavu, jeste to što mi nemamo više mladu populaciju, što ova zemlja stari i što je prosek godina u ovoj zemlji preko 40 godina. Ako hoćemo više dece i opstanak ove zemlje, mora se obezbediti da ljudi imaju više para da bi mogli da tu decu izdržavaju i da žive kako dolikuje.
Saopštenja | Nedelja, 06. 03. 2016. | Komentara: 0

Opštinski odbor SDPS-a Titel prešao u LSV

Novi Sad, 06. mart - Kompletan Opštinski odbor (OO) Socijaldemokratske partije Srbije Titel prešao je u Ligu socijaldemokrata Vojvodine.
Saopštenja | Petak, 04. 03. 2016. | Komentara: 0

Smena Obradovića je dobra vest, a sada ukinuti njegove odluke

Novi Sad, 04. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku o smeni direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandra Obradovića. To je dobra vest. Sada pozivamo Vladu Republike Srbije da ukine i štetne odluke koje je on donosio, a neke od njih i ta vlada potvrđivala.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook