Opštinski odbor SDPS-a Titel prešao u LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 06. 03. 2016. | Komentara: 0

Opštinski odbor SDPS-a Titel prešao u LSV

Novi Sad, 06. mart - Kompletan Opštinski odbor (OO) Socijaldemokratske partije Srbije Titel prešao je u Ligu socijaldemokrata Vojvodine.

 
Predsednik OO LSV Titel Dejan Kulja istakao je da su ova dva odbora imala sličnu politiku na lokalu, zbog čega je i došlo do kolektivnog prelaska sada već bivših članova SDPS-a u LSV, a sve sa ciljem da se unapredi život građana opštine Titel.
 
Doskorašnji predsednik OO SDPS Beldi Vilmoš je napomenuo da su se na prelazak u Opštinski odbor LSV odlučili jer nisu želeli više da trpe ucene i pritiske pod kojima su bili poslednjih šest meseci.
 
- Poslednjih šest meseci smo trpeli pritiske i ucene, a od pre 4-5 dana smo bili još pritisnuti da moramo da idemo na listu sa SNS, što mi nismo želeli – kazao je Beldi nakon potpisivanja pristupnice LSV.
 
Zamenik šefa Izbornog štaba Bačka LSV Duško Radaković je naglasio i da je neupitna bliskost sada već bivših članova SDPS-a i LSV, ne samo kada je u pitanju opština Titel. On je dodao i da su novi članovi LSV iz Titela u Ligi prepoznali stavove kojima i oni sami teže, kao što su autonomija Vojvodine, antifašizam i visok nivo aktivizma.
 
Radaković je čestitao novim članovima Lige na dobrom izboru i obećao im puno rada. Dodao je i da očekuje da će pojačani Opštinski odbor LSV Titel na predstojećim izborima napraviti odličan rezultat i da će njihov kvalitet prepoznati meštani, te da će imati priliku da pokažu građanima i građankama kako može da se radi drugačije i kvalitetnije u njihovom interesu.
 
Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook