Treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 02. 2012. | Komentara: 0

Treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

NOVI SAD, 13. februar – Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da policija što pre pronađe i uhapsi počinioce koji su  tokom prošle noći razbili staklo na prostorijama Opštinskog odbora LSV u samom centru Sremskih Karlovaca, u ulici Mitropolita Stratimirovića 3.

Razbijeno staklo

Policija je danas obavila uviđaj.

Ovo je treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima, a vinovnika prvog, koji se dogodio u avgustu prošle godine policija je otkrila i protiv njega podnela krivičnu prijavu.
Međutim, u novembru je skinuta i tabla na ulazu u prostorije, ali ti počinioci još nisu pronađeni.

Nasilje ne može biti legitiman metod političke borbe i Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo poziva nadležne organe da hitno reaguju i spreče da se ovakvi slučajevi ponavljaju.

Istovremeno, napominjemo i da je Gradski odbor LSV u Pančevu u protekle tri godine doživeo čak osam najrazličitijih napada pri čemu ni jednom nisu pronađeni ni počinioci, niti njihovi inspiratori.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook