Treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 02. 2012. | Komentara: 0

Treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

NOVI SAD, 13. februar – Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da policija što pre pronađe i uhapsi počinioce koji su  tokom prošle noći razbili staklo na prostorijama Opštinskog odbora LSV u samom centru Sremskih Karlovaca, u ulici Mitropolita Stratimirovića 3.

Razbijeno staklo

Policija je danas obavila uviđaj.

Ovo je treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima, a vinovnika prvog, koji se dogodio u avgustu prošle godine policija je otkrila i protiv njega podnela krivičnu prijavu.
Međutim, u novembru je skinuta i tabla na ulazu u prostorije, ali ti počinioci još nisu pronađeni.

Nasilje ne može biti legitiman metod političke borbe i Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo poziva nadležne organe da hitno reaguju i spreče da se ovakvi slučajevi ponavljaju.

Istovremeno, napominjemo i da je Gradski odbor LSV u Pančevu u protekle tri godine doživeo čak osam najrazličitijih napada pri čemu ni jednom nisu pronađeni ni počinioci, niti njihovi inspiratori.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Ponedeljak, 20. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Pokrajinski sekretar Sakalaš hitno da naloži isticanje zastave AP Vojvodine u Zrenjaninu

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina uputila je pismo pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu jer već više od mesec dana na zgradi Skupštine grada Zrenjanina nije istaknuta zastava AP Vojvodine.

Saopštenja | Četvrtak, 16. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Pad političkih prava i građanskih sloboda dramatičan. Rešenje je u ubrzanju evropskog puta Srbije

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je veoma loše što u našem društvu nije započela rasprava o katastrofalnom izveštaju neprofitne orgnizacije „Fridom haus“ koja je u svom godišnjem izveštaju konstatovala da se Srbija nalazi na 16. mestu zemalja u kojima je u poslednjih deset godina zabeležen dramatičan pad sloboda, za minus 18 stepeni. Srbija je pozicionirana između Avganistana i Mjanmara.
Saopštenja | Sreda, 15. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Napadi na tužiteljke i tužioce su nedopustivi. Svi na skup podrške u Novom Sadu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine, kao i uvek od svog osnivanja, stoji uz hrabre pojedince i pojedinke i zajedno sa njima brani vladavinu prava i pravnu državu!ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook