Treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 02. 2012. | Komentara: 0

Treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

NOVI SAD, 13. februar – Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da policija što pre pronađe i uhapsi počinioce koji su  tokom prošle noći razbili staklo na prostorijama Opštinskog odbora LSV u samom centru Sremskih Karlovaca, u ulici Mitropolita Stratimirovića 3.

Razbijeno staklo

Policija je danas obavila uviđaj.

Ovo je treći napad na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima, a vinovnika prvog, koji se dogodio u avgustu prošle godine policija je otkrila i protiv njega podnela krivičnu prijavu.
Međutim, u novembru je skinuta i tabla na ulazu u prostorije, ali ti počinioci još nisu pronađeni.

Nasilje ne može biti legitiman metod političke borbe i Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo poziva nadležne organe da hitno reaguju i spreče da se ovakvi slučajevi ponavljaju.

Istovremeno, napominjemo i da je Gradski odbor LSV u Pančevu u protekle tri godine doživeo čak osam najrazličitijih napada pri čemu ni jednom nisu pronađeni ni počinioci, niti njihovi inspiratori.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Po 127. put zahtevamo, rešite problem protivgradne zaštite!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI po 127. put postavlja pitanje vlastima kada će rešiti problem protivgradne zastite.

Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani moraju da imaju ispravnu pijaću vodu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak, posle nestanka električne energije u nekoliko susednih zemalja, da „Srbija mora da ima struju“. 
Saopštenja | Četvrtak, 20. 06. 2024. | Komentara: 0

Zar u Vojvodini ili Nišu nema porodica kojima je potrebna pomoć?

Vest da je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju opredelilo 10 miliona dinara za tri projekta lokalnih samouprava iz Republike Srpske samo je još jedan u nizu primera izostanka bilo kakve strategije za rešavanje demografskih problema u Srbiji.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook