U Vučićevom ekonomskom tigru pokvareni mamografi. Zašto?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 19. 09. 2024. | Komentara: 0

U Vučićevom ekonomskom tigru pokvareni mamografi. Zašto?

Novi Sad, 19. septembar 2024 – Liga socijademokrata Vojvodine – VOJVOĐANI traži od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove vodeće saradnice u Vojvodini, pokrajinske premijerke Maje Gojković da saopšte javnosti zašto su aparati za mamografiju u Institutu za onkologiju Vojvodine i Domu zdravlja „Novi Sad“ u kvaru.

LSV

Ovu informaciju iznela je Novosađanka koja je za septembar imala zakazan pregled, koji je potvrđen od navedenih institucija.

Sve ove informacije dolaze u danima kada predsednik Vučić govori o ukidanju lista čekanja, kao i o efikasnijem zdravstvenom sistemu.

Neverovatno je da čovek, koji već 13 godina drži sve alate vlasti u rukama, i koji je poimence izabrao svakog ministra ili pokrajinskog sekretara za zdravstvo, sada ima ulogu pravednika koji skraćuje liste čekanja u bolnicama i brine o ispravnosti aparata.

Predsednik Vučić Srbiju vidi kao ekonomskog tigra. Nažalost, ne rade medicinski aparati u bolnicama, a bolesni građani ne mogu da se leče.

Tražimo da se vrh države uozbilji i počne da se ponaša u skladu sa normama XXI veka.

Maja Mrnuštik
odbornica u Skupštini grada Novog Sada 
i predsednica Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi Sad



Saopštenja | Četvrtak, 24. 08. 2023. | Komentara: 0

Predsednik LSV-Vojvođani Bojan Kostreš uputio čestitku povodom Dana nezavisnosti Ukrajine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš uputio je danas čestitku ambasadoru Ukrajine u Beogradu Volodimiru Tolkaču povodom Dana nezavisnosti ove države.
Saopštenja | Utorak, 22. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučić udaljava Srbiju od EU

Poslednjih dana Aleksandar Vučić preko svojih medijskih ispostava ubeđuje građane Srbije da je on žrtva velikih pritisaka. Istina je da od Vučića niko ne traži više nego što se traži od drugih država regiona koje idu ka EU.
Saopštenja | Subota, 05. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Stop centralizaciji! Pare da ostanu gradovima i opštinama!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI upozorava da se predlogom izmena Zakona o bezbednosti saobraćaja ponovo drastično krše prava lokalnih samouprava.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook