UDS: Deca ne smeju biti žrtve političke borbe

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Deca ne smeju biti žrtve političke borbe

Beograd, 4. maj 2020 - Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvodjanskog fronta predvođenog LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma oštro protestvuje zbog uznemiravanja dece Dragana Đilasa, jednog od lidera Saveza za Srbiju, i ovim putem apeluje na političke rivale da političku borbu vrate na teren koji ne postavlja mete na decu i porodice 
onih koji se aktivno bave politikom.

LSV

Ne postoji nijedno opravdanje za huligane, koji očigledno znaju gde žive političari i njihove porodice, što su sinoć u Beogradu zastrašivali i maloletnu decu koja se politikom ne bave. 
Ničija deca ne smeju biti žrtve političkih neslaganja odraslih.

Promena kulture političkog delovanja biće zadatak broj jedan za predstavnike Ujedinjene demikratske Srbije. Pozivamo sve učesnike u političkom životu  u Srbiji da se uzdrže od nasilja i provokacija i da se političke ideje iznose na miran i civilizovan način. Ukoliko se sa ovom praksom ne stane, UDS sa žaljenjem konstatuje da to može dovesti do još dublje podeljenosti društva.
 

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Saopštenja | Četvrtak, 10. 12. 2015. | Komentara: 0

LSV nastavlja borbu za interese i zaštitu poljoprivrednika

NOVI SAD, 10. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine nastavlja borbu za interese malih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava u Vojvodini. Nastavićemo da se borimo za to da Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o poljoprivrednom zemljištu bude povučen iz skupštinske procedure i da se piše ispočetka, tako što će se uvažiti njihovi interesi. 
Saopštenja | Nedelja, 06. 12. 2015. | Komentara: 0

Država da reaguje oštro na Savaija

Kada smo pre više od mesec dana zatražili da država reaguje na izjavu Ištvana Savaija i otvaranje kancelarije Jobika u Senti, nismo očekivali da to bude tako što će Upravni inspektorat Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu samo podneti prekršajnu prijavu protiv njega zato što mu stranka nije registrovana u Srbiji.
Saopštenja | Subota, 05. 12. 2015. | Komentara: 0

LSV će se obratiti Ustavnom sudu zbog odnosa prema Vojvodini

NOVI SAD, 5. decembar - Apsolutno je neprihvatljivo protivustavno ponašanje republičkih organa vlasti prema AP Vojvodini, a koje je potpuno ogoljeno aktuelnim Predlogom zakona o budžetu Republike Srbije za 2016. godinu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook