UDS: Deca ne smeju biti žrtve političke borbe

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Deca ne smeju biti žrtve političke borbe

Beograd, 4. maj 2020 - Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvodjanskog fronta predvođenog LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma oštro protestvuje zbog uznemiravanja dece Dragana Đilasa, jednog od lidera Saveza za Srbiju, i ovim putem apeluje na političke rivale da političku borbu vrate na teren koji ne postavlja mete na decu i porodice 
onih koji se aktivno bave politikom.

LSV

Ne postoji nijedno opravdanje za huligane, koji očigledno znaju gde žive političari i njihove porodice, što su sinoć u Beogradu zastrašivali i maloletnu decu koja se politikom ne bave. 
Ničija deca ne smeju biti žrtve političkih neslaganja odraslih.

Promena kulture političkog delovanja biće zadatak broj jedan za predstavnike Ujedinjene demikratske Srbije. Pozivamo sve učesnike u političkom životu  u Srbiji da se uzdrže od nasilja i provokacija i da se političke ideje iznose na miran i civilizovan način. Ukoliko se sa ovom praksom ne stane, UDS sa žaljenjem konstatuje da to može dovesti do još dublje podeljenosti društva.
 

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA




Saopštenja | Utorak, 26. 11. 2013. | Komentara: 0

Zajedničko saopštenje LSV i PO DS

NOVI SAD, 26. novembar - Delegacije Pokrajinskog odbora Demokratske stranke, koju je predvodio Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora DS i Lige socijaldemokrata Vojvodine, na čelu sa Branislavom Bogaroškim, potpredsednikom LSV sinoć su u dužem, konstruktivnom razgovoru sagledale odnose dve stranke kroz analizu koalicionog delovanja u Skupštini AP Vojvodine i mnogim lokalnim samoupravama u Pokrajini.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 11. 2013. | Komentara: 0

Sastanak LSV sa šefom delegacije EU u Srbiji

NOVI SAD, 25. novembar - Predstavnici najvišeg rukovodstva Lige socijaldemokrata Vojvodine na čelu sa predsednikom LSV Nenadom Čankom, potpredsednikom Aleksandrom Jovanovićem i članom Predsedništva Aleksandrom Kravićem, dočekli su danas u sedištu LSV  šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkla Devenporta i njegove saradnike.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV ne prekraja prošlost

NOVI SAD, 25. novembar - Činjenica je da je pre 95 godina, 25. novembra 1918. na Velikoj narodnoj skupštini došlo je do prisajedinjenja Vojvodine (Banata, Bačke i Baranje) Kraljevini Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook