Upućena pretnja devojci koja je krečila grafit

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 13. 03. 2012. | Komentara: 0

Upućena pretnja devojci koja je krečila grafit

NOVI SAD, 13. mart – Aktivistkinji Omladine LSV Novi Sad koja je juče krečila grafit podrške Ratku Mladiću upućena je pretnja smrću.

LSV

Na mejl adresu omladine LSV toj mladoj devojci je stigla poruka bizarnog sadržaja u kojoj joj je i direktno poručeno da će biti zaklana.

O svemu je obaveštena i policija od koje ujedno i zahtevamo da pronađe čoveka koji je to učinio.

Ukoliko LDP ima saznanja da je vlast u Novom Sadu iscenirala paljenje vojvođanske zastave i ispisivanje tog grafita, pozivamo ih da o tome što pre obaveste policiju i tako pokažu odgovornost za javno izgovorenu reč.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Saopštenja | Ponedeljak, 23. 01. 2012. | Komentara: 1

I Srbija što pre da bude deo evropske porodice

NOVI SAD, 23. januar – Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita građanima Republike Hrvatske koji su na referendumu dali glas članstvu u Evropskoj uniji.
Saopštenja | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

Novi Sad, 12. decembra - Liga socijaldemokrata Vojvodine je jedina stranka u Srbiji koja se od svog osnivanja, 22 godine, bori za interese Vojvodine i bolji položaj Vojvođana i Vojvođanki. Zbog toga smo od kvazi patriota i centralističkih stranaka ugl

Novi Sad, 12. decembra - Liga socijaldemokrata Vojvodine je jedina stranka u Srbiji koja se od svog osnivanja, 22 godine, bori za interese Vojvodine i bolji položaj Vojvođana i Vojvođanki. Zbog toga smo od kvazi patriota i centralističkih stranaka uglavnom proglašavani za separatiste.
Saopštenja | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Činjenicama na uvrede

Novi Sad, 12. januar - Kada se ostave po strani redovi uvreda iz saopštenja uvaženog kolege Vlatka Ratkovića, objavljenog danas u pojedinim medijima, konačno se razabire jedna konkretna zamerka Ligi socijaldemokrata Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook